Travel-Organizing BlackBerry applikationer

July 6

Din BlackBerry kan hjälpa till att hålla din organiserad på din nästa resa, och dessa program gör det ett lätt jobb. Dessa BlackBerry appar kan du räkna ut vart du ska, hur du får där, och var exakt du hamnar.

Worldmate / Worldmate Guld

Gratis / $ 99,95

Worldmate är ett mycket professionellt verktyg för väg krigare, poleras till ett styrelserum glans. Ange information om din resväg på flera sätt: manuellt genom picka bort på tangentbordet på din BlackBerry, manuellt genom att skriva på tangentbordet på datorn, eller automatiskt genom att mata in bokningskod (från flygbolaget, hotellet, biluthyrare, resebyrå, och så vidare).

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Du får pretrip meddelanden om eventuella förändringar i dina resplaner och sedan påminnelser och väderprognoser medan dagen närmar. När du kommer till din destination, får du ett välkomstmeddelande med vägbeskrivning till ditt hotell eller möte eller annat schemalagd händelse.

e-Mobile GPS Companion

$ 19,99

e-Mobile GPS Companion kranar i den inbyggda GPS-chip på avancerade modeller av BlackBerry-enheter och hittar var du är; Det kan också göra en grövre uppskattning av din position baserat på cell torn som används av telefonen. Därifrån kan binda in Yahoo! visa en karta och en egen databas av hotell, restauranger, bensinstationer, och tjänster.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

När du använder dataströmmen för att hitta dig själv och ladda ner en karta, kan du spara den kartan på telefonen för användning offline. Appen kan också visa en satellitbild och rapportera din latitud, longitud, riktning och hastighet. Du kan dela din position med vänner via e-post eller SMS, och du kan ringa en notering telefonnummer med ett klick.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Google Maps för mobilen

Ledig

Folket på Google har listat ut hur man packa en hel del riktigt snygga tricks i din BlackBerry med Google Maps för mobilen. Först av allt, om din BlackBerry telefonen råkar ha en inbyggd GPS-mottagare (liksom många av de senaste generationens Fet, Curve, Storm och Tour modeller), sedan Google Maps för mobilen kan räkna ut var du befinner dig med hjälp av en satellitsignal.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Men även om telefonen är berövad GPS, kan denna app ändå avgöra var du (och det) är belägen: den räknar ut vilken mobilmast eller Wi-Fi-router telefonen använder för att kommunicera och beräknar var du är baserade på den informationen .

Kajak

Ledig

Kajak för BlackBerry presenterar en mycket polerad gränssnitt, vackert skalas för användning på en handhållen enhet. Varje gång du börjar ange tecken, antar det du vill fylla i ett formulär. När du vill skriva in ett datum för en reservation, använder den en mycket enkel slot-maskin-liknande rull väljare, vilket är mycket lättare att använda på en mobil enhet än en liten bild av en kalendermånad.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Kajak kan avgöra din position och berätta den närmaste flygplatsen, hotell, eller biluthyrare. Så lämna telefonen till någon annan i bilen, eller dra över till den sida av vägen, och be Kayak berätta om hotell i området eller namnet på närmaste flygplats.

Poynt

Ledig

Poynt kan ge dig information om din plats, för att inte tala närliggande restauranger eller affärer. Du kan även söka efter företag eller personer med namn eller göra en omvänd uppslagning av ett telefonnummer.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Även Poynt integreras med BlackBerry e-post, BlackBerry Adressbok och BlackBerry kalender. Så, om du gör reservationer för att äta, kan du skriva in information i kalendern, skicka en inbjudan och sedan en uppföljning påminnelse till din andra större och vänner, och spara kontaktinformation för nästa stora utekväll.

TripCase

Ledig

TripCase, ett fint polerad app för mobila enheter från Sabre är en mycket enkel att använda arrangör för information om din resa som visar inslag av professionella programmerare. Till exempel, när du namnge en resa och ange den första detalj - vare sig det är en hyrbil till flygplatsen, själva flygningen, ett hotell i den andra änden, eller en bil på din destination - det håller all information i en mapp kan du enkelt kontakta.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Dessutom tillåter TripLog du dela information om din resa med intresseföretag familj, vänner och företags. Du kan också skicka anteckningar och foton medan du reser, knacka in samma lista över insiders får tillgång till din TripLog.

Yelp!

Ledig

Yelp! Appen är gratis listning betyg och kommentarer om lokala tjänster, yrkesverksamma och attraktioner. Och listor produceras av amatörer. Denna app och databasen bakom den innehålla en hel del uppgifter som kan hjälpa dig i det inledande skedet av en sökning efter något eller någon nära dig. Det dåliga är att det inte tycks finnas någon faktakontroll eller redigering inblandade - och det finns både fel och en stor potential för bus, om inte ogärning.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

HRS Hotelportal

Ledig

HRS Hotelportal omfattar cirka 250.000 hostelries runt om i världen. HRS är ett tyskt företag - en av de större hotellbokningsföretagen i Europa. Du kan använda den inbyggda GPS anläggningar av avancerade BlackBerry modeller för att hitta hotell i din närhet, eller så kan du börja söka genom att ange en stad. Ett annat alternativ: Öppna en sökning baserad på en post i din adressbok eller kalender.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

IamHere

$ 1.99- $ 2,99

IamHere är ett väldigt enkelt verktyg som kopplar ihop funktionerna i Google Maps för mobilen, en skärm-capture-program, och en anslutning till din kontaktlista och BlackBerry kalendern.

Travel-Organizing BlackBerry applikationer

Så med ett par klick kan du

  • Använd den interna GPS eller andra verktyg i din BlackBerry för att ta reda på var du befinner dig.
  • Visa att på en Google-karta.
  • Skicka ett e-postmeddelande som meddelar "Jag är här."
  • Anteckna latitud och longitud i din kalender.