Hur väljer jag det bästa Män s Fur Coat?

June 30

Oavsett om du köper den för dig själv eller för annan kille, bör en mena € s päls alltid väljas med omsorg. Några av de faktorer att beakta är pälsen, kvalitet, pris, och stilen på pälsen. Det är alltid bäst att gå fönstershoppa och titta runt först för olika alternativ innan faktiskt köpa en. Pälsar är allmänt tillgängliga i klädbutiker och butiker, samt genom online shopping.

Den typ av päls är förmodligen den första aspekten som du bör tänka på när man köper en mena € s päls. Några av de typer av päls inkluderar opossum, prärievarg, och tvättbjörn, förmodligen på grund av deras gråaktig till svartaktiga färg som uttrycker manlighet. Du kan också välja pälsar gjorda av bäver, mink och räv, vilket ger pälsen en rikare, brunare färg. För de mjukaste päls, kan du leta efter mena € s pälskappor tillverkade av djur som chinchillan och sobel.

En annan faktor i att välja en mena € s päls är kvaliteten på pälsen och pälsen. Den allmänna tumregel är att ju mindre bitar av päls som används för att göra pälsen, desto högre kvalitet; mindre bitar sys ihop kan göra för en billigare, men dålig kvalitet, päls. Detta beror på den stora djurhud ger mer styrka till pälsen än trådarna gör. Små bitar av päls sys ihop kan också tyda på att flås av päls från djuret inte var gjort på rätt sätt. Vad du kan göra är att vända kappan ut och in och undersöka stygnen noggrant och be säljaren om hur pälsen var kemiskt bearbetade.

Priset på en mena € s päls varierar beroende på vilken typ av päls, men ibland, det beror också på något annat. Många djur som används för deras päls är oftast upp på gårdar, men vissa djur jagas ner och torteras för sina pälsar. Du kanske vill spara lite pengar när man köper en mena € s päls, men var försiktig om några av de rockar är prissatta mycket billigt; de djur som används kan ha torterats till döds. Torterade djur kan också innebära att pälsen inte redan av hög kvalitet och kan även ha vissa brister.

När du väljer en mena € s päls, bör du också tänka på hur det skulle kunna användas, oavsett om stil eller för värme. Om pälsen väntas bäras flera gånger under vintern, går för tjockare pälsar såsom räv eller sobel. Om du köper en kappa mer för sin stil, kan du välja tvättbjörn eller minkskinn, som deras färger är en enastående, speciellt den randiga mönstret av tvättbjörn. Du bör också titta på den allmänna snitt och stil av pälsen själv. Klassiska konstruktioner såsom en rundad krage med tjocka handleder sannolikt aldrig kommer att gå ur stil.

  • Päls.
  • Chincilla päls är känd för sin mjukhet.
  • Pälsen på en mink kan göra en färgsprakande päls.
  • Den randiga mönster av en tvättbjörn kan göra en päls sticker ut.
  • En prärievarg päls kan föreslå maskulinitet.