Anställa en lån ändring Professional för Home Mortgage Expertis

July 9

Lån ändring för ett hem inteckning är en lagsport. Du antingen arbeta med din långivare eller via en tredje part representant ett lån modifiering expert. Vilket alternativ är bäst för dig? Läs vidare för att ta reda på varför du bör starkt överväga att anlita en professionell för att hjälpa dig med processen.

Förutsatt att du kvalificerar, en ändring av lån gör att du kan hålla ditt hem, sänka din månatliga inteckning betalning, och fånga upp eventuella försenade eller missade betalningar.

Varför du bör anlita en låneexpert

Du bör överväga att anlita en expert för att representera dig i ett lån modifiering av flera skäl, bland annat följande:

 • Din långivare har vanligtvis en advokat som företräder sina intressen, så du bör ha en egen representant försvarar dina intressen.
 • Du kanske bara har en chans att du skickar in din lån modifiering korrekt ansökan. Att ha en erfaren expert förbereda din ansökan är som att ha en headhunter farkoster ditt CV.
 • Ett lån modifiering expert känner systemet och hur man arbetar det till din fördel.
 • En expert kan snabbt granska dig, så om du är förmodligen inte berättigade till en ändring av lån, kommer du inte sluta slösa tid, energi och pengar på att försöka få en.
 • En expert kan ta allt strul av din tallrik, frigöra din tid och energi för att få ett bättre grepp om din ekonomi.
 • En expert är fri från den känslomässiga bagage som kan underminera förhandlingarna. Att vara känslomässigt involverad, du är mer benägna att engagera sig i argument och göra dåliga beslut.
 • En erfaren pro vet omedelbart om erbjudandet en långivare pitches är rättvis och offentlig.
 • Du kommer förmodligen mer än ta igen kostnaden för att anställa en expert från den summa pengar som han eller hon sparar genom att få en bättre affär än du kunde på egen hand.

Långivare försöker ofta att avråda nödställda låntagare från att anställa sin egen representation. När allt långivare hävdar ofta, "Vi ska ändra din inteckning gratis." Visst, de ska ändra den, men de kommer att ändra den till true överkomliga?

Att hitta en kvalificerad lån ändring expert

En av de bättre sätten att hitta en ansedd lån ändring expert är att få remisser från personer som du redan känner och litar på som har hyrt experten att representera dem. Tyvärr kan det lämna dig med en mycket grunt pool att dra ifrån.

Här är några andra förslag för att spåra ansedda, kvalificerade kandidater:

 • Kontakta lokala mäklare. De bör veta advokater i området som har erfarenhet av att förhandla med bolåneinstitut, bland annat avskärmning, konkurs, och lån modifiering advokater.
 • Ring den lokala grenen av ditt tillstånd Bar Association. Någon där kan hänvisa dig till en advokat som behandlar situationer som den du inför.
 • Fråga på din bank om du känner dig bekväm att göra det. Du kanske inte vill avslöja din nuvarande ekonomiska elände till din vänliga stadsdel bank, men om du gör, kan bankens chef att kunna erbjuda en värdefull referens.