Fem Överväganden för utbildning din hjärna

July 3

Utbildning din hjärna innebär mer än bara din hjärna själv. Från vad man ska äta för att göra de rätta fysiska aktiviteter, till umgänge, kan du hjälpa din hjärna att arbeta mer effektivt i massor av olika sätt. Här är fem bra exempel:

  • . Psykisk hälsa Lycka är inte ett sinnestillstånd att vissa människor har turen att födas med; lycka kan vara ett val. Och du kan välja att vara glad att göra skillnad för din mentala hälsa.
  • Body betyder. En aktiv livsstil leder till en mer effektiv hjärna. Från vad du äter, vad övning du gör, hur mycket sömn du får, och mängden koffein du dricker - alla dessa påverkar din hjärna.
  • Ring en vän Från plocka upp telefonen, för att möta för kaffe, för att diskutera den senaste film tillsammans -. Växande forsknings illustrerar fördelarna med vänskap för hjärnan.
  • Digital hjälp. Du är aldrig för ung eller för gammal för att börja träna din hjärna. Men även om många produkter gör har bra hård vetenskap att backa upp sina påståenden, lika många - om inte mer! - Produkter är utan vetenskaplig uppbackning. Bli inte lurade till produkter som inte har forskningen bakom sina påståenden. Upptäck hur att räkna ut vad som verkligen fungerar från vad som inte.
  • Tystnad talar. I denna ständigt krävande miljö, hitta tid att lugna din hjärna och skapa ett utrymme för kontemplation är allt viktigare. Lugn gången ger enorma fördelar för din hjärna, så se till att få tid för tyst varje dag.