Hur väljer jag det bästa Green Home Builder?

May 15

Om du funderar på att ha ett hem byggt från grunden, kan du överväga en grön hem byggmästare som kan bygga upp strukturen med energieffektivitet och låg miljöpåverkan i åtanke. Välja den bästa gröna hem byggmästare börjar med att göra en del forskning om entreprenörer som är verksamma i ditt område. Du kan hitta entreprenörer som kommer att resa till din region för att bygga ditt hem, men du bör räkna med att betala mer för tjänsterna. Träffa byggarna du funderar hyra för att hitta en som kommer att kommunicera väl, upprätta korrekta citat, och förhandla priser och materialanvändning.

Den bästa gröna hem byggmästare kommer att välja lämpliga byggmaterial och kommer att använda metoder för bortskaffande som är kompatibla med hållbarhetspraxis. Den gröna hem byggmästare kommer att göra en insats för att använda miljövänliga material som är giftfria när det är möjligt, samt material som kommer från förnybara källor. Woods måste väljas noggrant, och plast bör undvikas när det är möjligt. Prata med den gröna hem byggmästare att ta reda på vilka material som han eller hon avser att använda under byggprocessen, samt hur han eller hon kommer att förfoga över rester eller gamla material från en renovering processen.

Byggaren ska kunna visa dig exempel på gröna projekt som han eller hon har redan slutförts. Hans eller hennes uppförande filosofi bör fokusera på grön byggnad istället för att använda gröna tekniker som en eftertanke eller som en sekundär teknik. Många entreprenörer kan använda några gröna byggnadstekniker när de är bekväma, men det är lätt att gå tillbaka till mindre miljövänliga konstruktioner och tekniker. Byggaren bör åta sig att grön design och konstruktion, och han eller hon bör vara kunnig om sådana tekniker och processer. Om ditt hem kommer att byggas på ett sådant sätt att okonventionella tekniker kommer att användas, bör byggaren visa att han eller hon förstår de tekniker och kan utföra dem på rätt sätt.

Naturligtvis är det bästa sättet att välja en grön hem byggmästare är att bli en expert själv. Ju mer du vet om processen, desto bättre kommer du att kunna avgöra vem den bästa gröna byggare kommer att bli. Du kommer att sluta arbeta med byggaren ganska konsekvent för att säkerställa att projektet är avslutat ordentligt och dina önskemål, så ju mer du vet, desto bättre din relation kommer att vara med byggaren. Du kommer också att kunna mäta byggaren entusiasm för projektet och hans eller hennes vilja att prenumerera på gröna tekniker.

  • En grön byggare ska kunna ge exempel på genomförda bostäder.
  • En grön hem byggmästare kan använda återvunnet virke.