Hur kan jag förbereda som värd för en Slumber Party?

August 30

Det finns något om varje barns första pyjamasparty som både förälder och barn kommer att minnas livligt i många år framöver. Vare sig för en fest landmärke födelsedag eller för att fira den sista dagen i skolan, kan ett pyjamasparty vara mycket roligt för värden att planera och, förhoppningsvis, för gästerna att delta. Om du planerar att en värd ett pyjamasparty, finns det några saker du bör hantera lika fort inbjudningarna går ut.

En nyckel till framgång för ett pyjamasparty gör gäster känner både välkommen och bekväma. Den person som planerar att vara värd ett pyjamasparty måste hålla hennes gäster i åtanke. Förbered i förväg genom att se till att ditt badrum är utrustat med väsentligheter. Också, besluta hur man skapar nattbelysning så att dina gäster kan finna sin väg. Du bör visa yngre gäster där badrummet är när de anländer och återigen innan sängen. Tänk på att många, om inte alla, av dina pyjamasparty gäster kommer aldrig varit i ditt hem, än mindre stannade hela natten, och det är inte så bekant för dem som det är för dig.

I allmänhet är det en bra idé att vara tydlig start- och sluttider i partiet. Du kommer att upptäcka att den morgonen, de flesta av dina gäster har inte sovit så mycket som de förmodligen borde, så för mycket tid innan avresa kan leda till konflikter och crankiness. Om partiet har en tydlig starttid, då kan du ge en rundtur i huset, klargöra några husregler, och börja strukturerade aktiviteter med alla gäster närvarande. En tydlig sluttid följande morgon, är vårt råd att missta sig på första sidan, kommer att säkerställa att pyjamasparty efterdyningarna av rengöring och tupplur kan tas om hand lätt.

När du värd ett pyjamasparty, bör planeringen innehålla vilken mat att tjäna, särskilt för frukost. Det är lätt att planera eftermiddagen och kvällen menyn. Om du faller brist på idéer, bara välja standard pizza middag och kanske öken kan vara glass och tårta. Frukost, å andra sidan, måste särskilt beaktas. Absolut inte varje gäst äter samma saker till frukost, och en del kan ha mjölk eller andra allergier. Du kanske överväga att ha en eller två typer av spannmål, bagels, och french toast eller våfflor, tillsammans med både mjölk och juice. Dina gäster får då olika att välja mellan och kommer inte att gå hem hungrig.

Aktiviteter för att passera pyjamasparty tiden kan eller inte kan vara nödvändig. Det kan vara bäst att ha en eller två särskilt fasta, men roliga aktiviteter som kan införas om behov uppstår, men för det mesta, är syftet med ett pyjamasparty för barnen att "göra sin egen grej" och vara avslappnad om det . Om det blir krångligt och barnen verkar inte veta vad man ska göra med ostrukturerad tid, introducerar en av de planerade aktiviteterna och se vad som händer. Vanligtvis kommer mindre barn att hitta massor att hålla sig sysselsatt, och äldre, teenage barnen föredrar inga störningar som helst, men interpoleringen publiken kan behöva lite riktning ibland.

Förklara husregler är en annan nyckel till framgång när du värd ett pyjamasparty. Du behöver inte täcka varje liten detalj, men betonar regler i ditt hem som kan vara annorlunda än andra. Till exempel, om juice och pop endast är tillåten i köket, eller om ingen kan äta eller dricka något efter en viss tid, berättar dessa regler på dina gäster. Höra dem från huset myndigheten ger meriter till reglerna och kommer att göra det lättare för ditt barn i det långa loppet.

Det är verkligen ingen liten bedrift att förbereda sig för att vara värd för en pyjamasparty. Det är ganska lite arbete inblandade i förberedelserna och i hosting. En av de bästa sakerna du kan göra är att involvera den värd barnet i förberedelserna. Kom ihåg att en del gäster kan känna nervös om närvara, men ditt eget barn kan vara nervös om hosting. Hjälpa honom eller henne förbereda sig för att vara värd för en pyjamasparty kommer att bidra till att det är en stor framgång.

  • Slummer parter kan funktionen filmer med popcorn.
  • Med några enkla föda till hands, liksom frukt bröd, kommer att säkerställa att morgonen efter frukost är ett roligt och enkelt måltid.
  • Beställa pizza är ofta ett snabbt sätt att ge mat till ett pyjamasparty.
  • Snacks, såsom potatischips, bör erbjudas på ett pyjamasparty.
  • Organiserade spel kanske inte behövs på en pyjamasparty, eftersom de flesta barnen gillar att göra sin egen grej.
  • Plockmat är populära på slummer parter.