Vad är en tårta Stand?

February 15

En tårta monter är en bit av köksutrustning som är utformad för att dekorera och visning tårtor. Tårta står kommer i ett antal olika former, från mycket grundläggande tårta står vilka används för att stödja kakor medan de frosted att utarbeta versioner som är avsedda för användning vid formella evenemang. Många köksbutiker säljer tårta står, tillsammans med tillbehör som tårtatoppers, glasera verktyg, och så vidare, och en kaka monter är en mycket användbar sak att ha runt i köket.

Som ni kanske förstår, är en tårta ställ utformat för att lyfta en kaka upp ovanför ytan på ett bord eller disk. De flesta tårta står har en bred och hållbar bas ansluten till en pelare som flammar ut till en stor tårta tallrik. I många fall kan en matchande lock användas för att täcka kakan och kakan plattan, skyddar plattan från skador. Detta är mycket användbart för kakor som har frostat med komplexa, känsliga konstruktioner som kunde lätt förstörda.

De flesta bagerier har ett sortiment av tårta står som används samtidigt glasyr och dekorera tårtor. Dessa tårta står är relativt utilitaristisk, och många har utbytbara toppar så att kakor av olika storlekar kan placeras på kakan stå. Eftersom kakan stå inte används för visning, smetar glasyr, strössel och andra dekorationer på kakan stå är inte en orsak till oro.

En display kakan stå, å andra sidan, är utformad för att vara dekorativa och funktionella, och det kan vara målade, snidade, inläggningar, eller etsas. Dekorativa tårta står används för att visa kakor på bagerier och butiker, och vid evenemang där kakan serveras. Många företag gör också differentierade tårta står, som gör flera tårtor som ska visas på en gång; tårta står kan även integreras i utformningen av en bröllopstårta för att separera skikten av kakan.

Det finns inte så många saker att oroa sig när de köper en kaka monter. Om du vet att du kommer att transportera tårtor, kanske du vill leta efter en kaka monter som par med en tårta bärare, tillverkad av en tårta tallrik med snäpplock. Du kan bära kakan i bäraren, och sedan montera kakan plattan på moset monter på kakan slut destination. En matchande tårta lock kan också vara en bra sak att köpa när man köper en tårta monter, så att du vet att du har rätt storlek, och du kanske vill tänka på enkel rengöring när man tittar på tårta står, eftersom kakan kan bli ganska rörigt .