Vilka är de olika typerna av grönlandssäl Cases?

February 14

De olika typerna av grönlandssäl fall är svåra fall, mjuka fall, och stela fall. Varje typ varierar till viss del i byggandet, tillgängliga funktioner, och normal användning. Ett hårt case ger mest skydd och kan användas av en harpist som ofta transporterar sin harpa och behöver extra hållbarhet. En mjuk väska är mer flexibel och är lättare att lagra och hantera. En styv fall ger några av fördelarna med båda och kan tilltala en annan uppsättning harpister grund av dess särdrag.

Hårda harpa fallen är oftast rektangulära till formen och är konstruerade av mycket hårt material som är fast och stadigt. Utsidan är ofta täckt med läder eller liknande material, och fallet liknar nära en trunk eller hård bagage. En hård väska är den mest troliga av de tre typerna ha låsning metall spärrarna samt hjul. Denna typ av fall skulle sannolikt tilltala en harpist som reser ofta med sin harpa för föreställningar eller andra händelser. Ett hårt harpa fall kan också bli nödvändigt vid flygning med en harpa så att instrumentet har så mycket skydd som möjligt samtidigt som hanteras på bagageutrymmet i planet.

Mjuka harpa fall är ofta gjorda av nylonväv med ett foder av ett mjukare material. Tyget är ofta quiltad att göra fallet mer hållbar och ger ett bättre skydd till harpa. En mjuk väska är sannolikt att komma med längre remmar eller ens remmar som en ryggsäck för att bära harpa lättare. En annan vanlig Utöver denna typ av fall är extra fickor på utsidan eller insidan slemhinnan i ärendet som ger lagring för stråkar, tuners, eller andra förnödenheter. Harpister som bara ibland transporterar harpa eller enbart transporterar den till lokala platser är förmodligen bäst betjänt av mjuka harpa fall eftersom de ger tillräckligt skydd för korta resor och är lättare att förvara när den inte används.

Styva harpa fall kombinerar element från mjuka och hårda fall och är i allmänhet gjorda med ett mjukt tyg som liknar den i en mjuk väska men mer strukturerat och robust som en hård väska. Möjliga funktioner i en stel fall är isolering läggs in mellan skikten, för att skydda harpan från förändringar i temperatur eller glasfiber för att öka styrkan i ärendet. En styv fall kan användas för dagligt transportmedel eller möjligen ännu längre resa.