Vad är ett försäljningsställe?

February 11

En butik kan hänvisa till en av två saker. Den första är en butik som bara säljer varor direkt till konsumenten; varan är i allmänhet köps av affären från en grossist, eller också kan den tillverkas av det företag som äger butiken. Den andra typen av butik är en butik som öppnas av tillverkaren, ofta nära fabriken, i syfte att sälja över produceras eller oregelbundna varor till rabatterade priser.

Inom den första kategorin av detaljhandelsföretag, vissa butiker är stora butiker med ett brett utbud av varor, medan andra är små butiker specialitet. De är i allmänhet i ett fast läge, till exempel inne i ett köpcentrum eller i en fristående skyltfönster på gatan. En kiosk är också en typ av liten butik. Försäljningsställen också ofta nätbutiker också.

Försäljningsställen säljer allmänhet varor i obegränsade mängder till konsumenter, om inte en butik erbjuder ett speciellt djup rabatt. Då ägaren kan begränsa mängder för att undvika att någon köper alla objekt att sälja på egen butik, eller eliminera alla inventeringen för övriga kunder som kan besöka. Nästan vem som helst kan öppna ett försäljningsställe med en investering; även om det kanske inte är nödvändigt att ha ett företag utbildning, kan det vara en bra idé.

Den som äger eller förvaltar ett försäljningsställe måste kunna upprätthålla lagernivåer, ta inventering, annonsera och marknadsföra sin verksamhet, och ge kundservice, bland andra uppgifter; vissa kanske också behöva anställa ytterligare medarbetare för att hjälpa driva butiken. Butiker vanligtvis sätta sina egna priser genom att märka upp något det pris som objekt såldes till dem från tillverkaren. Vissa butiker väljer att erbjuda rabatter till särskilda grupper av shoppare, till exempel studenter eller äldre, eller vissa kanske producera egna kuponger eller försäljning flygblad för att uppmuntra konsumenterna att besöka platsen.

Butiker som erbjuder rabatterade eller oregelbunden varor från fabriken är i allmänhet mycket enklare, och ofta inte kräver mycket reklam eller ens varor presentation. Dessa typer av butiker rabatt är speciellt populärt för designerbutiker, eftersom människor kanske kan hitta något oregelbundna eller föråldrade designer objekt för en bråkdel av det ursprungliga priset; Ofta är det svårt eller omöjligt att säga att det var ett misstag som gjorts i tillverkningen alls, även om kunden alltid bör undersöka mechandise noggrant innan de köper. Denna typ av butik är nästan aldrig öppnat självständigt, men oftast efter beslut av tillverkaren.

  • Försäljningsställen kan vara placerad i ett köpcentrum.
  • En butik kommer att innehålla reducerad prissättning.
  • Detaljhandels outfits ofta bemannade med deltidsarbetare.
  • Försäljningsställen vanligtvis självständigt ägda.
  • Butiker har ofta en tegel och murbruk skyltfönster.
  • Försäljningsställen har minst en kassan registret.