Hur får jag en Bachelor of Science i informationsteknologi?

October 8

Informationsteknik är ett ofta ändras fält som fungerar bra för studenter som planerar att uppdatera sina kunskaper kontinuerligt. Människor som tjänar en fil kand inom informationsteknologi studie både det tekniska området för datavetenskap affärsområdena ledning och kommunikation samt. Att arbeta på en fil kand inom informationsteknik kräver briljera i både metoder och affärs sidor av datavetenskapliga området.

Kraven för en Bachelor of Science i informationsteknik vanligtvis ingår att lära sig att koda program. Kurser i datateknik lär antingen ett språk på djupet eller nybörjare information på flera språk. Krav Datavetenskap inkluderar även typiskt lärande om artificiell intelligens och teorin om programmering. Syftet med att lära det datavetenskapliga området är att informationen teknikern arbetar för att utvärdera kraven i projekt för applikationer utvecklare. Dessa kurskrav tenderar att vara lättare för IT majors än för traditionella datavetenskap studenter.

På affärssidan, eleverna behöver kurser i verksamhetsstyrning, inledande redovisning och ekonomisk förvaltning. Dessa klasser förbereder IT akademiker att arbeta inom området som affärsanalytiker och projektledare. Studenterna kommer att lära sig att kommunicera med programmerare, som ofta använder teknisk jargong, liksom kunder, som har mer intresse för den affärsmässiga sidan av utvecklingsprojekt. Genom att ta kvalificerade kurser affärs kommer information teknologer kunna skapa förslag till projekt, budget ut den tid och pengar som behövs och utföra andra grundläggande affärsuppgifter.

Studenter som blir en bachelorâ € s examen i datateknik även bör överväga att arbeta i en praktikplats eller ett kooperativ inlärning jobb, även kallad en co-op. En co-op är betald, men oftast lönen inte är betydande, och en praktikplats ofta är obetalt. Antingen en praktikplats eller en co-op kan ge IT eleven verkliga erfarenheter som arbetar inom området. Eleverna kommer att få en uppfattning om huruvida de gillar område och där de kan passa inom branschen.

När en elev väljer att börja arbeta mot en IT examen, bör han eller hon se till att kontrollera alla krav för att tjäna examen. Informationsteknik kräver studenterna att skriva in sig i både datavetenskap och företag kurser, så ska studenten vara säker på att han eller hon kommer att kunna få alla de obligatoriska kurser i rätt ordning. Variation och uthållighet är nödvändig för någon som försöker få en bachelorâ € s examen i datateknik.

  • Variation och uthållighet krävs för att någon ska få en bachelorâ € s examen i datateknik.
  • Studien av informationsteknik kräver studenterna att skriva in sig i både datavetenskap och företagskurser.