Vad är en Alexandra Palm?

October 20

Alexandra Palm är hemma i regnskogarna i norra kusten av Australien. Den mogna växten är typiskt trädstor. De trivs i allmänhet i full sol till halvskugga. Medan de kräver ofta något mer vatten än andra arter av palmer, de behöver oftast också väldränerad jord. Alexandra Palm producerar normalt blommor året runt och anses vara en vintergrön växt.

En populär landskapsträd, kan Alexandra Palm nå höjder på (25 m) 80 meter. Dess blad kan vara upp till (2 m) 7 meter i längd. Bladen av Alexandra Palm är pinnated, och i allmänhet slå på grenen så att hela bladet kan ses från marken. I färg, bladen är grönt på den övre ytan, och silver på bottenytan. Anläggningen producerar röda, runda frukter som kan vara upp till 0,5 tum (12 mm) i diameter.

Alexandra Palm är nära besläktad med en annan populär landskapsarkitektur träd, kungen Palm. Medan liknande utseende, Alexandra Palm producerar vanligtvis vita, snarare än lila, blommar. Dess blad är också oftast blekare på undersidan än av King Palm, och det kan förväntas växa snabbare än dess förhållande, lägga mellan 1 till 3 varje år fot (0,3-1 m) av ny tillväxt. Stammen ringarna på Alexandra Palm är vanligtvis lite mer uttalad, och stammen i sig är ofta smalare. Stammen är normalt tjockare vid sin bas, som kan nå en diameter av upp till 1 fot (0,3 m).

Denna palm kräver oftast full sol till halvskugga. Alexandra Palms odlas i full sol kan kräva mer vatten än de som odlas i halvskugga. Trädgårdsmästare kan undvika över vattning genom att låta jorden torka ut mellan vattningarna. Medan vissa växter kan frodas i dåligt dränerad jord, särskilt om de får full sol hela dagen, är halvskugga och väldränerad jord generellt rekommenderas. Dessa växter, dock gör vanligtvis kräver minst ett par timmar av full sol varje dag.

En vintergrön växt kan Alexandra Palm s bladen blir blekare i färgen under vintermånaderna. Eftersom detta är ett tropiskt träd, men det borde inte vara tillåtet att frysa. De som växer den i kallare klimat kan göra klokt i att odla denna palm som en krukväxt och flytta den inne under kallare väder.