Hur väljer jag det bästa Running Pannband?

February 14

En kör pannband är ett mycket användbart tillbehör, oavsett om bara gå ut för en joggingtur eller körs i ett lopp. Det hjälper till att hålla håret ur ansiktet, och lite hjälp att hålla svetten ur ögonen, som båda är viktiga för komfort och säkerhet. När du väljer en rinnande pannband, är det viktigt att välja en som kommer att stanna kvar; Många är utformade med halkresistent remsor eller ens små tänder som grepp på håret och förhindra att den glider ut medan du kör. Om det kommer att fungera som en svettband också, vara säker på att det är utformat för att vara absorberande och används för detta ändamål.

Det viktigaste för en löpande pannband göra är att stanna på plats och hålla håret från att falla framåt in i ansiktet. Det kan vara bra att läsa recensioner på nätet från andra människor som har använt löpande pannband för att hitta lämpliga märken eller stilar. Gå till en sportaffär och faktiskt få en känsla för att köra pannband samt kan vara till hjälp, eftersom du kommer att kunna berätta om det känns som om det kommer grepp om håret. Många av dem har en gummiremsa på insidan för att hålla dem från att glida, eller tänder som på en kam.

En annan viktig faktor när man väljer en rinnande pannband är justerbarhet. Möjligheten att justera huvudbandet för att göra den hårdare eller lösare är en viktig faktor för komfort och användning. En storlek passar alla pannband kanske inte fungerar särskilt väl för löpning eller andra krävande aktiviteter. För löpare som är oroliga mode också, många löpverket tillverkare gör pannband i ett antal olika färger och mönster. Detta kan göra det lite lättare att gå från en träning till en annan outfit, åtminstone under tiden.

Vissa kör pannband är utformade för att hålla svett ur ögonen också. Dessa är oftast gjorda av tjockare material och slitna lägre på huvudet för att hålla svett och solkräm droppar i ögonen under längre körningar. Var noga med att välja en rinnande pannband utformad för detta ändamål; igen kan läsa recensioner på nätet vara ett bra sätt att skilja utmanare och hitta det bästa valet. Vissa är mycket utilitaristiska och är också utformade för att hålla hörlurar också, för att hålla dem från att bli trassligt i pannbandet och håret medan du kör.