Vilka är de bästa tipsen för Servett Origami?

June 15

Den urgamla japanska folkkonst av servett origami kan lägga en elegant och kreativt element till en dukning. För nybörjare som vill lära sig grunderna i servett origami, det finns böcker tillgängliga på allmänna bibliotek och tips som finns på nätet. Följa anvisningarna noggrant och välja en konstruktion som passar dina kunskaper är ett par tips för att göra servett origami. De material som används för servett origami gör ofta en skillnad i kvaliteten på slutprodukten.

Servett origami innebär att lära sig att omvandla en vanlig servett i en design som en dukning. Man kan välja att arbeta med pappersservetter eller trasa blöjor, men en trasa servett för en origami projekt kan kräva lite extra ansträngning. Detta beror på en trasa servett har något rundade kanter, vilket gör att effekten inte helt symmetrisk.

När man skapar servett origami från trasa blöjor, kommer någon typ av stärkelse att behövas för att hålla materialet på plats när den är vikt. Detta kan sprutas på före vikning av den önskade konstruktionen. Om trasan servetten är färdigvikta direkt ur förpackningen, kommer det att behöva strykas lägenhet för innan servetten origami projektet.

Om servett som används har en ensidig mönster, måste den enskilde att vara korrekt på det sätt han placerar origami. Till exempel, om origami mönstret kräver att bindan ska placeras med framsidan nedåt och samtidigt börja projektet, är det viktigt att uppmärksamma den detaljen. För att bidra till att uppnå bästa resultat, det är också viktigt att hitta en smidig arbetsområde.

Att arbeta på ett mjukt underlag, till exempel en säng eller soffa, kan vara svårt. Därför är det en bra idé att ställa material på ett stort bord. Eftersom en stadig hand krävs, det är också en bra idé att ta bort distraktioner från arbetsområdet, såsom husdjur eller små barn.

För unikt detaljerade projekt, kan konstruktören vill använda något extra i servetten designen. Garnering origami servett med ett litet tecken, till exempel en klocka under semesterperioden, eller en födelsedag cut-out placeras strategiskt innanför servett, får lägga en perfekt touch. Lägga dekorativa inställningar runt kanterna kan klä upp bordet också.

Nybörjare bör börja med en enkel servett origami design. Mer avancerade och kreativa mönster kan prövas efter behärska de grundläggande färdigheter och bygga lite självförtroende. Nybörjare kan hitta roliga, enkla projekt på en konst och hantverk leverans butik. Några av dessa har färdiga konstruktioner med instruktioner för montering.