Hur väljer jag det bästa Crepe Mix?

June 16

Genom att använda crepe mix, kan du ta bort gissningsleken från att göra crepes och spendera mindre tid att förbereda dem. Idag kan du välja från ett stort utbud av färdiga blandningar, inklusive smaksatt, unflavored, och organiska sådana. Den typ du väljer oftast beror på dina kostbehov, det antal du vill förbereda och den typ av crepes du vill göra, såsom söta eller salta.

Crepe mix du väljer kommer att påverka den totala smaken av skålen. Om du planerar på att göra söta och salta crepes och inte vill köpa mer än en blandning, är en unflavored produkt oftast det bästa alternativet. Unflavored crepe mixar innehåller lite att inga sötningsmedel, örter eller kryddor. Du kan justera smaken av denna crepe mix genom att lägga till egna aromer, så att du kan skapa någon typ av crepe från en enda mix. Du kan i allmänhet avgöra vilka, om några, aromer en mix innehåller genom att läsa produktens ingredienser.

Smaksatt crepe mixar kan användas för antingen söta eller salta rätter, och kommer att lägga smak till någon typ av recept du gör. Savory crepe smeten kan innehålla örter, kryddor och salt, medan blandningar för söta eller dessert crepes kan innehålla tillsatt socker, konstgjorda sötningsmedel, och dessert kryddor, som kanel och muskot. Om extra smak är mycket subtil, kanske en smaksatt crepe mix vara lämpliga för både söta och salta rätter. Dessutom kan vilken typ av mjöl som används i blandningen också påverka smak. Det är vanligt att använda heartier mjöl, som vete och bovete, för salta crepes.

För att förbereda en crepe mix, oftast måste du lägga till ingredienser, såsom ägg, vatten, smör eller olja, för att skapa en smet. Om du har särskilda kostbehov på grund av ett hälsotillstånd, bör du ägna särskild uppmärksamhet åt de ingredienser som måste läggas och deras mängder. Vissa crepes kräver en stor mängd fett, såsom smör eller olja, som ska läggas, och dessa typer av crepes kanske inte lämpar sig för personer som har ett hjärtfel eller försöker gå ner i vikt. Paketets näring fakta bör också ge användbar information, inklusive mängden mättade fetter och transfetter, antalet kalorier och de vitaminer och mineraler som ingår i mixen. Nutritionfaktan dock vanligtvis täcker endast den torra blandningen information, snarare än den förberedda mix s näring fakta.

Vissa crepe mixar är riktade till personer med särskilda kostbehov. Till exempel, vissa butiker säljer glutenfria crepe smet eller sockerfria mixar som är lämpliga för personer med diabetes. Om du har andra typer av hälsoproblem, såsom högt kolesterol eller laktosintolerans, och kan inte hitta en lämplig crepe mix, kanske du kan justera receptet efter dina behov. Några av de ändringar du kan göra inkludera minska mängden fett läggs till mixen och ersätta mejeriprodukter med alternativ, såsom vegan margarin. Alla ändringar du gör, kommer dock att påverka smak och konsistens av de kokta crepes.

Varje crepe mix avkastning varierande antal crepes. Paketet mixen kommer i regel talar om hur många crepes mixen producerar, liksom storleken på varje crepe i nutritionfaktan eller matlagning instruktioner. För att avgöra om en mix kan producera tillräckligt crepe smeten, mäta storleken på din crepe pan eller special crepe maker och jämföra mätningen till mixen rekommenderade crepe storlek. Du kan sedan beräkna antalet crepes blandnings avkastning genom att skala den tryckta nummer enligt storleken på crepes du gör. Om du gör crepes som är dubbelt så stor som den rekommenderade storleken, till exempel, kommer blandningen att ge halva den angivna total.

  • Mjöl från bovete anläggningen ger en mycket heartier crepe.
  • Nutritionfaktan märkta på förpackningar av crepe mix kan hjälpa en person avgöra vilken som är bäst för dem.