Vad är några Alternativa användningsområden för Kaffekvarnar?

April 10

Det finns ett antal användningsområden för kaffekvarnar bortom slipning bönor för kaffe, och i själva verket en del människor hålla flera kaffekvarnar till hands för olika ändamål. För kockar som arbetar med ett brett utbud av ingredienser och föredrar att börja om från början med grundläggande ingredienser, kan en kaffekvarn göra en stor allrengöringsmedel slipverktyg för köket, och det kan vara billigare än produkter avsedda för specifika uppgifter såsom fräs mjöl eller slipning kryddor.

En av de vanligaste alternativa användningar av kaffekvarnen är i beredningen av kryddor. Kryddor tenderar att smaka bäst när de lagras helhet och jord om det behövs, men det kan vara jobbigt varje gång någon behöver vissa kryddor. En kaffekvarn kan snabbt slipa och blanda kryddor när de behövs, tillsammans med örter och andra inneslutningar som används för smak, till exempel mark torkad svamp i soppan. Med hjälp av en kaffekvarn är mindre tidskrävande än en mortel och mortelstöt, och det kan ge jämnare resultat.

I recept som kräver krossade nötter eller ströbröd, kan en kaffekvarn användas för att skapa en kurs smula, eller en mer finmalet mjöl. Högkvalitativa kaffekvarnar kan även skapa frästa muttermjöl, som kan vara mycket bekvämt, eftersom sådana mjöl tenderar att vara dyra. Ambitiösa kockar kan också slipa frön och kärnor av olika mjöl, eller använd en kaffekvarn för att knäcka frön och kärnor för användning som garnering eller textur tillägg i livsmedel.

Om en bagare behöver lite florsocker i en hast, kan en kaffekvarn användas till kvarn socker till en finare konsistens och kaffekvarnar kan också användas för att bryta chokladen i grova smulor till garnering och bakning projekt, eller till massa torkad frukt för fyllda desserter. Vissa människor också använda kaffekvarnar för uppgifter som att fräsning dränkts ris för att göra risnudlar, eller snabbt blanda torkade och pulvriserade kryddor medan blåmärken dem så att de släpper mer smak och arom.

En sak att vara försiktig när man använder en kaffekvarn för flera ändamål är överföringen av smaker. Det är svårt att tvätta en kaffekvarn, och vissa smaker inte blanda väl. Till exempel, om en kaffekvarn användes för att slipa stickande kryddor och sedan kaffe, kommer kaffet smakar som dessa kryddor. Likaså kommer en kaffekvarn som används med nötter inte vara säkra för användning på livsmedel som kommer att konsumeras av någon som har nötallergi.

  • Kaffekvarnen kan användas för att mala upp mutter mjöl, liksom kastanjemjöl.
  • Risnudlar kan göras hemma med hjälp av en kaffekvarn till kvarn indränkt ris.
  • Det finns många användningsområden för elektriska kaffekvarnar bortsett från att helt enkelt mala kaffebönor.