Vad är Palm Reading?

November 15

Palm läsning, mer tekniskt kallas KIROMANTI, är konsten att tala om framtiden eller bestämma något om en person genom att titta på kinderna. Det är en gammal mystisk konst, med rötter djupt i Indiens förflutna. I den moderna världen, är det en av de vanligaste metoderna för Divining, tillsammans med astrologi.

Den tidigaste kända text på handläsning var skriven av en hindi salvia, Valmiki, i den 3: e årtusendet f.Kr.. Det hade rätt "The Teachings of Valmiki Maharshi på Male KIROMANTI", och anges många tekniker som används i dagens moderna. Processen gjorde sedan sin väg till Egypten, Persien, Tibet, Kina och Grekland.

Det är handflatan läsning av antikens Grekland, mycket av det som beskrivs av filosofen Anaxagoras, som sätter grunden för en stor del av den moderna handläsning. Som ett resultat, i många palm läsning sessioner, grekiska mytologiska figurer kommer att åberopas som representativa för olika delar av handflatan, med den del av handflatan reflekterande egenskaper som förknippas med denna gud eller gudinna.

Till exempel är det långfingret sägas representera Athena, och därmed logik och rationalitet. Spetsen på tummen sägs representera Rhea, jordens gudinna, som trotsade sin man, och därför man ser till tummen för en ledtråd till en persons viljestyrka. Högen nära tummen representeras av Venus, och den indikerar en hel del om kärlek. Andra områden sägs styras av Vulcan, Merkurius, Mars, och Apollo.

De flesta traditioner palm läsning bara fokusera på de former och längder av olika funktioner i händerna. De två viktigaste funktionerna tittat på är linjer och stötar. Dessa linjer ges vanligen namn, såsom livlina eller hjärtlinje, som indikerar deras innebörd. Korsningar av linjer och stötar, är relationerna mellan sina längder eller bredder och djup veck alla trodde att tala om för läsaren olika saker om personen eller deras framtid. I vissa traditioner andra funktioner, till exempel naglarna, texturen i huden, flexibiliteten i olika leder och mönstren markerade på huden, är alla tittade på också.

Det mest grundläggande sättet att bedöma en hand i en palm läsning session är att avgöra vilka av de element den är associerad med. Brand händer är generellt rektangulära, har korta fingrar, och har röda eller rosa hud. Vatten händer har en äggformad palm, länge, och långa runda fingrar. Jord händer är breda och fyrkantiga, med tjock och grov hud. Luft händer är rektangulära, har långa fingrar, och i allmänhet har torrare hud. Temperamentet på den person tros korrelera ungefär med inslag av sin hand, med eldiga människor som har korta humör, hög kreativitet, etc.

Det finns tre huvudlinjer såg i en palm läsning session: livlina, hjärtlinjen, och huvudet linjen. Livet linjen går från vecket mellan tummen och pekfinger i en båge mot handleden; den i allmänhet ger information om personens hälsa, samt viktiga händelser som kommer att äga rum i deras liv. Hjärtat linjen löper längs toppen av handflatan, underifrån lillfingret till över tummen; den speglar frågor om romantik, samt övergripande lycka eller sjukdomskänsla. Huvudet linjen går frown under pekaren fingret mot den motsatta kanten av handflatan; det tyder stilar av lärande och tänkande, och kan visa om en person är höger- eller vänster brained.

  • Vissa palm läsare använder också kristaller bollar eller läsa tarotkort.
  • Den långfingret sägs representera logik och rationalitet Athena.
  • De flesta traditioner palm läsning bara fokusera på de former och längder av olika funktioner i händerna.