Vad är en Travel Mug?

October 11

En resa rånar är konstruerad för att ta varma drycker, såsom kaffe, te och varm choklad, tillsammans när du reser. Dessa muggar oftast används när du reser med bil. Emellertid kan de också användas för att bära drycker ombord på bussar, tåg, och även båtar. Även rese muggar används ofta i fordon, de gör också täta framträdanden på parker, idrottsevenemang, möten, gallerior och liknande platser.

En resa rånar har vanligtvis en spillsäkert lock. Detta lock är utformad för att hålla vätskor rinner ut när bilarna går över gupp eller som ett resultat av användarens bouncy kliv. Den spillsäkra design är också till hjälp för att hålla värmen inne i koppen. Många har mekanismer som tillåter användaren att ta en snabb klunk av sin dryck och återförsluta locket med mycket liten ansträngning. Denna typ av lock är ofta till som en spillsäker, dryck-genom locket.

När du väljer en resa rånar, många individer rekommenderar att undvika de med snäpplock. Dessa lock är kända för att smälla av vid de mest olämpliga tillfällen, ibland orsakar smärtsamma brännskador. Även om användarna lyckas fly brännskador, kan de inte vara så lyckligt lottade när det kommer till spill och fläckar. Skruvlock anses vara ett betydligt säkrare alternativ.

Normalt är rese muggar isolerade, hålla drycker varma och händer bekväma; vissa människor rekommenderar att du väljer en dubbelisolerad mugg för bättre prestanda. Även plastmuggar finns i en mängd olika färger, många rekommenderar att köpa en gjord av rostfritt stål. Versioner av rostfritt stål är lättare att rengöra och sägs hålla drycker varma under en längre tid. Om du bestämmer dig för att välja en plast reser rånar, kan det vara bra att välja en med en liner av rostfritt stål. Den gemensamma med plastfodrade muggar försämring leder till off-provsmakning drycker.

En av de mest fördelaktiga resor rånar särdrag är utformningen av dess bas. Till skillnad från vanliga muggar, dessa muggar gjorda för att passa lätt inom fordons mugghållare. Men vissa människor har en preferens för bred bas muggar som är oförmögna att montering i de flesta mugghållare. Om du föredrar den här typen av resor mugg överväga en med ett halkfritt botten för att hjälpa dig att undvika spill.

  • Rese muggar kan användas för att bära varma drycker tillsammans när du reser.
  • Rese muggar kan vara användbar vid vandring eller promenader i parken.
  • Rese muggar oftast används när du reser med bil.