Vilka är de bästa Tillbaka Övningar för kvinnor?

May 12

Ryggmusklerna är den näst största uppsättning muskler, bakom bara benmusklerna. Många kvinnor förbise denna uppsättning muskler eftersom ryggen är typiskt utom synhåll, särskilt jämfört med magen, armar och ben. Men tillbaka övningar för kvinnor är mycket viktigt av flera skäl, bland annat förebyggande av skador samtidigt lyfta föremål, bättre kroppshållning och balansering topptunga bröstområdena. Det finns flera rygg träning, men de bästa ryggövningar för kvinnor är marklyft, haka upp, böjd över raden och sittande hantel rad.

Marklyft anses kungen - eller drottning - alla ryggövningar för kvinnor eftersom de arbetar ländryggen, övre rygg, ben, rumpa och triceps. Deras syfte är att bygga starka, muskulösa lägre ryggen, som är viktiga för stabilitet och balans. De kan göras med en enda skivstång eller två hantlar. Denna övning kan orsaka skador om det inte görs på rätt sätt, så kvinnor bör starta den med lättare vikter och gradvis bygga upp till tyngre vikter.

Chin ups, eller pull ups, är tillbaka övningar för kvinnor som stärker de övre ryggmusklerna, biceps och romboider. De kan göras på gymmet eller med en bar hemma. De flesta kvinnor kan inte göra denna övning mycket lätt, eftersom de saknar av överkroppen styrka. Nyckeln är att bygga upp motståndskraft över tiden och försöker hålla en långsam, jämn takt. Vissa kvinnor fokusera på att göra den nedåtgående rörelsen längre än rörelse dra sig upp.

En annan av de bästa ryggövningar för kvinnor är böjd över raden, vilket gör det möjligt för dem att uppnå en komplett back träning utan mycket påfrestning. Det är typiskt en av de enklaste övningar att göra, och det kan göras med en fri vikt skivstång. Kvinnor kan ändra sitt grepp och kroppsplacering under övningen att rikta olika områden på ryggen.

Den sittande hantel raden anses vara en av de säkraste ryggövningar för kvinnor eftersom det görs en arm i taget. Den utnyttjar en workout bänk och hantel, och det gör oftast kvinnan att fokusera helt och för att fullända tekniken. Det är viktigt att få full utbyggnad i armarna för att få alla fördelar av denna övning. Denna övning fokuserar på de övre ryggmusklerna.

När kvinnor först börjar en back träning rutin, de brukar är mer framgångsrika när de växlar övningar. Ställer bör vara 10-15 repetitioner till att börja med, och viloperioder mellan seten bör vara längre än 45 sekunder. Många kvinnor värma upp med en konditionsträning, stretching och lätta vikter för att undvika eventuella skador.

  • Många kvinnor värma upp med en konditionsträning och stretching.
  • Musklerna i ryggen.
  • Kvinnor kan använda fria vikter för att utföra en komplett back träning utan mycket påfrestning.
  • Bensträck maskiner tillåta användare att utöva sina quadriceps eller lårmusklerna.