Skära genom återförsäljare Hype

February 22

Hype och överdrift, dessa verkar vara de bilhandlare "största verktyg. Hur kan den potentiella kunden ta dessa verktyg från återförsäljare och förvandla dem till sin fördel? Du kommer att få höra så många lösningar som det finns människor i världen. Jag hävdar dock att det finns egentligen bara en lösning på detta ständigt återkommande problem-informationen. Information är det största verktyg som varje återförsäljare eller köparen har till sitt förfogande. I det här spelet, den som har mest information i sin ägo är det som vinner.

Så, där kan du få den information som du kommer att behöva? I dagens värld finns det många platser som du kan få den här informationen. Använd dessa förslag, och du kommer att kunna vinna bilen av dina drömmar nästa gång du går emot denna handlare.

  • Internet. Innan gå tå till tå med en återförsäljare, gå online. Kontrollera hemsidor motor företag som du är intresserad av. Detta gör att du kommer att kunna se vad den genomsnittliga Tillverkarens rekommenderat pris (MSRP) är. Många gånger finns det en bit av märket upp mellan vad tillverkaren föreslår säljer sina fordon för, och vad dealern faktiskt säljer dem för. Om du vet att märket upp, kan du förhandla från en styrkeposition.
  • Blue Book. Ta en titt på det senaste värdet som anges i denna ovärderlig resurs. Denna bok visar aktuell information från branschen som helhet, för saker som aktuell notering, andrahandsvärde, avskrivningar och så vidare. Den Kelly Blue Book är branschens standard för sådan information. Ta den information som du får från denna källa och övriga källor som anges här och genomsnitts dem. Detta är ett av de bästa sätten som du kan få en "rättvis" priset för alla fordon som du är intresserad av.
  • Återförsäljare. En idé som många människor inte tänker på är att ringa de olika återförsäljarna och hitta ut från dem direkt vad den nuvarande prissättningen är. Gör detta via telefon, och skriva ner informationen. I själva verket, som du samlar all denna information kan du jämföra vad varje återförsäljare säger och spela mot varandra. Använd den information som du har samlat från dina andra källor, samt mellan återförsäljarna mot dealern och du kommer att få erbjudanden som du inte skulle tro.