Vilka är de vanligaste symtomen på Flatulens?

May 3

Flatulens är i grunden överflödig gas i en persons matsmältningssystem. Alla har gas, så ordet gasbildning är vanligast när dess närvaro blir uppenbart eftersom en person passerar gas, rapningar, eller har andra gaser relaterade symptom. De vanligaste symtomen på gasbildning passerar gas; rapningar; och smärta eller uppblåsthet i buken. Även varje människa passerar gas, rapar och upplever uppblåsthet någon gång, en del människor känner sig generad när ett ljud eller en obehaglig lukt följer passagen av gas. Dessutom anser vissa människor passerar gas eller rapningar i sociala situationer dåliga seder.

Förbi gas är ett av symptomen på gasbildning, och de flesta människor gör det varje dag. Många människor passerar gas i badrummet samt medan de sover under natten. Den frekvens med vilken en person passerar gas eller erfarenheter andra symtom på gasbildning kan variera från individ till individ. De flesta människor har dock en uppfattning om vad som är normalt för dem och notisökningar som kan uppstå i samband med att konsumera en förekomst av gruvgas mat, sväljer för mycket luft, eller anlita en mag relaterad sjukdom. De flesta av överskottsgasen en person har i sin kropp är i magen eller kolon tills den rör sig på och så småningom lämnar kroppen.

Uppblåsthet är också bland de vanligaste symtomen på gasbildning. Uppblåsthet inom detta område gör en persona € s buken känner fylligare än normalt och ovanligt tätt. Individens buken kan också se märkbart större, och hans kläder kan tyckas passa mer tätt när han är uppsvälld.

Smärta är också bland de vanligaste symtomen på gasbildning. När gasen är närvarande i tarmen, en del människor märker en smärtsam eller obehaglig känsla. Vissa människor också notera smärta, eller åtminstone obehag, när de har buken uppblåsthet. Dessutom finns det vissa människor som ibland känner smärta när de passerar gas.

Många människor har rapningar som ett symptom på gasbildning. I huvudsak människor rapa när deras magar är fulla av mat och de behöver för att frigöra gas från den övre delen av matsmältningssystemet. Vissa människor också rapa eftersom de sväljer för mycket luft medan man äter, pratar, eller till och med tuggummi. I ett sådant fall kan gasen släppas innan den gör ens sin väg till det drabbade persona € s mage. Vissa människor också svälja luft med flit, tänker att rapningar kommer att göra dem att känna sig mindre fullt efter en stor måltid.

  • Tuggummi kan leda till gasbildning.
  • Uppblåsthet i buken kan vara ett symptom på gasbildning.
  • Bönor är en av de vanligaste orsakerna till gasbildning.