Vad är en Frigatebird?

June 22

Den frigatebird har typiskt svart fjäderdräkt, en kluven svans, och oftast väger av ungefär 3 pounds (1,5 kg). Kvinnliga Praktfregattfåglar har typiskt en vit buk, medan manliga Praktfregattfåglar har vanligtvis en mycket ljus röd hals sac. Trots deras låga vikt, kan ving spridningen av en frigatebird vara i överskott av (2 m) 6,5 fot. Lång faktureras och lång svans med korta ben och simfötter, är frigatebird besvärlig i rörelse på marken och kan inte simma, men är väldigt graciös under flygning.

I själva verket, fregattfåglar är så graciös i flykten de kan stanna kvar i luften i mer än en vecka medan endast landning för roosting eller avel. Inte överraskande, de använder deras utmärkta flygande förmåga att fånga mat. Till exempel, fregattfåglar flyga och kan fånga bläckfisk, maneter och flygande fisk. Dessutom behöver de ibland stjäl fisken ur munnarna av måsar eller pelikaner. Dessutom äter de även unga sjöfåglar såsom tärnor eller noddys.

Praktfregattfåglar kan potentiellt ha en 15- till 30-års livslängd och ses ofta i en mängd olika områden. Exempelvis har fregattfåglar setts i Karibien, västra Mexiko, Ecuador, Brasilien, Peru, och Florida. Iakttagelser av dessa fåglar har också skett vid Ascension i södra Atlanten, Julön i södra Stilla havet, och på Galapagosöarna.

Den frigatebird är medlem av Fregatidae fågelfamiljen. Inom Fregatidae familj, det finns fem arter av Praktfregattfåglar. De är de magnifika Praktfregattfåglar (Fregata magnificens) och de stora Praktfregattfåglar (Fregata mindre), Kristi himmelsfärd Praktfregattfåglar (Fregata Aquila), de Julön Praktfregattfåglar (Fregata andrewski) och de mindre Praktfregattfåglar (Fregata ariel).

Varhelst de ses, fregattfåglar normalt kommer att välja att bo på klippavsatser eller i träd. Också, när det är dags att föda, kommer manliga Praktfregattfåglar blåsa deras röda hals sac med luft. Kvinnliga fregattfåglar kommer då att märka hanarna och välj den manliga de vill och mark bredvid honom. Som svar, sprider den manliga hans vingar runt den kvinnliga för att skydda henne från andra manliga fregattfåglar.

Kvinnliga fregattfåglar föra vanligtvis fastnar på häckningsplats medan hanarna bygger boet. Från den punkten, fregattfåglar är enligt uppgift säsongs monogama medan de häckar kolonialt. En eller kanske två ägg läggas under varje häckningssäsongen. Både manliga och kvinnliga foder de younglings för de första tre månaderna; Men under de åtta månader efter detta, bara mamman matar younglings. Hanen lämnar för att hitta en annan hona frigatebird mate.

  • Praktfregattfåglar foder på bläckfisk.