Vilka är de olika typerna av klädsömnad Supplies?

June 4

De olika typerna av sömnad leveranser är alla används tillsammans för att göra många olika typer av kläder. Ett litet syrum kan hålla de grundläggande förnödenheter. För sömmerskor med mer arbetsyta, kan ytterligare sömnad tabeller samt hyllor för förvaring tyg sättas. En sömmerska bör ha minst en symaskin, en dressmakerâ € s formulär, ett stort bord för kapning och klämma fast tyg, plus förnödenheter såsom tråd, ett måttband, sax, klippningar, pins och nålar.

Nålar för symaskiner samt synålar typ av nål bör ingå i klädsömnad leveranser. Extra symaskinsnålar är bra att ha till hands ifall det i maskin raster. Olika typer av nål stilar kan behövas, såsom en tunga slag för att sy tuff denimtyg. Ett urval av olika sy handen nålar är önskvärda för användning på tråckla eller lös sömnad, klänning eller byxa fållar. Blandade handen nål kit innehåller ofta klädsel reparation nålar samt de med en bred ögon avsnitt för att använda i sy med garn.

Det behövs Pins till stift mönsterdelar till tyget innan du skär. Pins används också för att klämma fast upp fållar på kläder innan de sys. Bollen stift är ofta lätt att greppa och är att föredra framför den raka stift designen av många sömmerskor. Trim såsom spets och fläta samt fästelement såsom snaps och knappar är andra nödvändiga klädsömnad förnödenheter.

Vass sax är nödvändigt för att få raka kanter på mönsterdelarna. Taggsax är sax typ mest används för att skära ut mönsterdelar som resultatet är en naggad kant som motstår nötas på plagg sömmar. Klädsömnad sax bör inte användas för att skära papper, eftersom det kan tråkig att skärbladen.

Ett tyg eller vinyl måttband används för mätningar av den person för vilken en klänning eller annat plagg sys. Mätningarna kan sättas in i en justerbar klädstil formuläret. Klänning former klädsömnad leveranser som presenterar en torso form från halsen till toppen av låren. En klänning form har oftast en monter så sömmerskan har enkel tillgång när du står och är vanligtvis monterad på en höjd som gör att sömmerskan enkel åtkomst.

En tabell kan krävas för en symaskin. Symaskiner är nödvändiga klädsömnad leveranser. De kan vara enkel eller komplex. Vissa typer av symaskiner producerar arbetade broderi syr, medan andra används för basplagg sömmar. Hyllor för att lagra klädsömnad leveranser är bekvämt om sömnads området har tillräckligt med utrymme för hyllor. Ett stort bord för att arbeta med tyg är ett bra komplement till alla klädsömnad rummet.

  • En skräddare s måttband.
  • Bollen sömnad stift är lättare att greppa när klädsömnad än de med raka huvuden.
  • Taggsax används ofta för att skära ut mönster bitar, eftersom det skapar en ojämn kant som motstår nötas på plagg sömmar.
  • Klädsömnad dummies kan hjälpa sömmerskor visualisera vad deras skapelser kan se ut på en verklig person.
  • Kraftig tyg som denim kräver en annan typ av nål.
  • Klädsömnad leveranser omfattar sax.