Vad är Royal Air Force Museum?

June 1

Royal Air Force (RAF) Museum erbjuder besökarna en glimt av framsteg inom luftfart och historia flygningen. Mer än 100 flygplan har inhysts i museet i Colindale, England, nära London. Ställer ut på Royal Air Force Museum inkluderar interaktiva rörelsesimulatorer, ett urval av marina fartyg, ett register arkiv, och en omfattande samling av fotografier och konst.

En utställning omfattar 100 år av flyg- och visar hur tekniken påverkat flygplansdesign och effektivitet. Många av planen i Milstolpar of Flight utställning skildrar flygplan flögs av Royal Air Force piloter, men några utländska flygplan kan också ses. Två av de mest populära flygplan i detta utställningshallen är Bleiot XI och en replik av Eurofighter Typhoon.

Frans Louis Bleiot gjorde historia när han korsade Engelska kanalen 1909 i Bleiot XI monoplanen. Det eftersom ett populärt val i hela Europa efter den historiska flygningen och främst för att utbilda piloter. Eurofighter Typhoon ger ett modernt exempel på hur flygtekniken förändrats över tid.

Detta plan kan flyga dubbelt ljudets hastighet och designades och byggdes genom en gemensam ansträngning av flera europeiska länder. Det tog första flygning 1994 i Tyskland. Den stridsflygplan kan attackera flygande eller markbundna mål.

Rörelsesimulatorer och interaktiva skärmar inuti Royal Air Force Museumâ € s 4D Theatre använda datorteknik och animering för att ge besökarna en chans att bli en virtuell pilot. De kanske tror flyga ett bombuppdrag i en B-17, eller försöka undvika fientliga förföljare i ett överljuds stridsflygplan. Dessa skärmar syftar att ge information om vetenskapen om flyget och historia Royal Air Force.

Historien kan också spåras via Royal Air Force Museum arkivsamling. Pilot loggböcker från olika epoker rekord dödsfall och olyckor med RAF medlemmar. Några rekordkort från andra världskriget spåra rörelsen av krigsfångar och olyckor med personal eller flygplan. Många av dessa historiska dokument fokuserar på andra världskriget, men vissa går tillbaka till 1915.

Fotot och konstsamlingar omfattar tusentals exempel på flyghistoria. Foton med anor från 1890-talet är på displayen, med några flygbilder som ingår i samlingen. Många av de fina konst visas skapades mellan 1920 och 1955, men vissa går tillbaka till första världskriget De omfattar målningar, skisser och skulptur.

Uniformer och artefakter i Royal Air Force Museum inkluderar exempel på ammunition, vapen och missiler som används i krig. Samlingen visar tillbehör som används av militären, inklusive bestick och barnsängar. Medaljer samlats under åren hålls på en off-site plats och görs tillgängliga för forskare som studerar RAF historia.

  • Datorteknik inne i Royal Air Force Museumâ € s 4D Theatre låter besökarna en chans att tänka sig flyga ett bombuppdrag i ett B-17.
  • Aviation historia kan spåras via Royal Air Force Museum arkivsamling.