Vilka är de bästa tipsen för stekning Kalkonbröst?

May 30

Tips för stekning kalkonbröst hör att göra ordentliga förberedelser för att laga fjäderfäna, förbereda fritösen och olja, och bestämma lämplig tillagningstid. Några tips som skiljer sig från de traditionella kalkon matlagning förfaranden när stekning kalkonbröst är inriktade mot säkerheten och matlagning plats. Tips som används för stekning kalkonbröst kan innefatta fastställande av lämplig storlek kalkonbröst att använda, vilken typ av olja som kan användas och korrekt vilotid för kokt kött. Det finns också föredragna metoder för kylning av olja, filtrering av olja och bestämning av lagringstiden för använd olja.

Kockar väger fritering en kalkon eller kalkonbröst bör hitta en säker plats att sätta upp fritösen. Lämpliga matlagning områden inkluderar utomhusområden tydliga eventuella strukturer eller byggnader. Den olja som används i stek kalkonbröst kan lätt spilla och fatta eld, så matlagningen bör inte vara nära något brännbart. Ett annat tips är att klappa kalkon torr med hushållspapper innan produkten släpps fjäderfä i den heta oljan. Allt vatten på eller i köttet kommer att resultera i stänk och popping av den heta oljan, potentiellt lyfta upp den och ut ur rostpannan.

När rätt plats har valts, måste den rätta oljan beslutas. En olja med hög rökning punkt är vanligen det bästa valet för stekning kalkonbröst. Jordnötsolja är den vanligaste typen av olja som används vid stekning kalkonbröst, dock majs, solros och raps oljor är också lämpliga oljor att använda. Oljan måste tas upp till rätt tillagningstemperatur innan du placerar kalkonen i oljan.

När stekning kalkonbröst, ett tips att ha en mindre fet kalkon är att låta Turkiet att vila på en bädd av pappershanddukar i flera minuter efter att den har slutat matlagning. Detta kommer att tillåta den överflödiga oljan rinna ut ur och bort från kalkon och samlas i pappershanddukar för enkel hantering. Om matoljan ska återanvändas, är det klokt att låta oljan svalna i pannan med ett lock som täcker den för att förhindra kontaminering. När svalnat, kan oljan vara ansträngda genom en ostduk och filtreras genom ett kaffefilter som ska förvaras i kylskåp tills nästa användning.

  • Jordnötsolja har en hög rökhörna och används ofta för att fritera kalkonbröst.
  • En kalkon.