Vad är en Solar Golf Cart?

June 2

En sol golfbil är en typ av fordon som ofta används vid golfbanor eller för att navigera fristående områden som planerade samhällen och universitetsområden. Ungefär som andra golfbilar, är det oftast ganska små och ger bekväma sittplatser för upp till cirka fyra vuxna. Den toppfart på sådant golfbil kan variera ganska mycket, men vissa kan övervägas, Äústreet legal,Äù med en toppfart som gör vagnen att driva runt andra fordon utan att hindra trafiken. En sol golfbil använder vanligtvis solpaneler som sitter ovanpå vagnen för att ge ström till golfbil.

Termen, Äúgolf cart,Äù hänvisar ofta till en ganska liten motorfordon drivs runt golfbanor och andra slutna utrymmen. Dessa fordon är normalt inte används för gatukörning, men vissa kan vara juridiskt drivas på en gata, och är vanligtvis avsedda för kortvarig transport. De tenderar att vara något rektangulär form, och en sol golfbil har ofta en grundläggande ram som består av sittplatser och ett tak som stöds av barer, med lite andra skydd som erbjuds för passagerarna. Medan olika modeller av solenergi golfbil kan utformas för att passa ytterligare passagerare, de flesta vagnar sittplats bekvämt 03:58 vuxna, antingen med interna fram- och baksäte eller bakåtriktade externa baksätet.

En av de viktigaste egenskaperna hos en sol golfbil är att det är, åtminstone delvis, drivs via solenergi. Dessa vagnar har normalt en solpanel på toppen av vagnen, så att den kan absorbera och få energi genom solstrålning. Eftersom en sol golfbil används ofta i soliga förhållanden, som drift i regnet inte kan rekommenderas eller föredra, ger detta en utmärkt kraftkälla för sådana vagnar. Många vagnar är konstruerade med hybrid energisystem, som kan utnyttja både solenergi och energi som produceras genom bensin eller el.

Den toppfart på en sol golfbil kan variera, beroende på dess syfte och utformning. Många vagnar har en ganska låg toppfart, se till att de kan fungera säkert under på golfbanor, universitetsområden och andra områden där gångtrafik är vanligt. En sol golfbil kan utformas för att vara, Äústreet juridisk,, au dock genom att se till att det kan nå topphastigheter som är väl inom de hastigheterna vanligtvis drivs av fordon i trafiken. Sådana vagnar kanske inte har samma säkerhetsalternativ som motorfordon, dock, och extrem försiktighet bör iakttas av någon drift sol golfbilar vid höga hastigheter.

  • En golfbil är en liten motorfordon som är driven runt golfbanor och andra slutna utrymmen.