Hur förbereder jag bröd för Bruschetta?

March 23

För att förbereda bröd för bruschetta måste du välja rätt typ av bröd, och sedan skära den till rätt tjocklek. Du kan använda olivolja på bara en sida av varje skiva eller på båda sidorna, och sedan placera skivorna i ugnen på 450 grader F (ca 230 grader C). Brödet ska skåla i ungefär fem minuter, eller tills gyllene. Om du vill göra det på traditionellt sätt, kan du rosta brödet i en grillpanna i ungefär en minut och sedan markera ytan på ena sidan med en kniv. Nästa, gnugga brödet med en vitlöksklyfta att smak det, duggregn brödet med olivolja och strö på salt till slut.

Den bästa bröd för bruschetta är en italiensk eller fransk limpa. Välj en limpa bröd som har en fast, tjock skorpa och fast konsistens också. Du kan givetvis använda andra typer av bröd, men italienska eller franska bröden används oftast.

Skiva bröd för bruschetta på rätt sätt. Det traditionella sättet är att skära brödet i bitar som är ca 0,5 tum (ca 1,25 cm) tjocka. Det är också bäst att skära brödet diagonalt eftersom det tillför estetik.

Olivolja används oftast för att förbereda bröd till bruschetta, och du har möjlighet att smörja brödet före eller efter rostning. Om du väljer att göra det i förväg, kunde du olja båda eller bara den ena sidan av brödet. Det är bäst att använda en bakelse borste för att borsta olja på brödet, men du kan också ringla oljan.

Brödskivorna ska placeras på en bakplåt på översta rack i en förvärmd ugn. Sätt ugnen på ca 450 grader F (ca 230 grader C) och låt brödet bakar mellan fem och sex minuter. Ett praktiskt tips är att se till att ugnen rack är inställd på toppen innan du förvärmer ugnen eftersom det är svårare att flytta ugnen rack när det är varmt.

Traditionellt bröd för bruschetta rostat på en grillpanna. Om du använder denna teknik finns det ingen anledning att tillämpa olivolja förväg. Rosta brödet i en minut på varje sida, eller tills grill märken visas, och sedan skära en sida lätt med en kniv. När ytan är uppruggad, kan du gnida en skalad vitlöksklyfta över ytan ett par gånger för att ge det smak. Sedan ringla lite olivolja över rostade skivor, och avsluta med en lätt stänk av salt.

Om du föredrar att ge bröd till bruschetta en vitlökssmak utan att gnugga den med vitlök, kan du göra din egen vitlöks olivolja genom att dra några vitlöksklyftor och lagra dem i en behållare med olivolja. De kryddnejlikor kommer att bevaras och kommer smaken oljan, vilket kan borstas eller drizzled på bröd i stället för vanlig olivolja.

  • Olivolja används vanligtvis på brödet före tillsats av tomater för bruschetta.
  • Tomat och peppar bruschetta.