Vad är en mindre trafikförseelse?

May 18

I de flesta områden, trafikförseelser delas in i två kategorier: dur eller moll. Allvarliga eller stora, brott kan innefatta körning under påverkan av alkohol (DUI), rattfylleri (DWI), och vårdslös körning. Allvarliga kränkningar bära ofta en risk för personskador eller skador på egendom. Å andra sidan, vanliga exempel på en mindre trafikförseelse inkluderar fortkörning och underlåtenhet att ge eller stoppa. I allmänhet kommer en mindre trafikförseelse inte leda till att gärningsmannen arresteras eller skickas till fängelse. Han eller hon får oftast ett citat som kräver betalning av böter, ett framträdande i domstol, eller båda. Vissa konsekvenser av att ha befunnits skyldig till en liten trafik kränkning kan innehålla negativa märken på oneâ € s färdregistreringen, samt potentiellt högre bilförsäkringspremier.

Citat eller biljetter, vanligen emitteras till antingen ett rörligt kränkning eller en icke-rörligt kränkning. Som termen antyder, inträffar ett rörligt kränkning när fordonet är i rörelse. Fortkörning och andra överträdelser av körning regler är oftast bland dessa. Icke-rörliga kränkningar hänvisar ofta till situationer som parkering i ett förbjudet område. Andra exempel på icke-rörliga brott kan vara att ha bristfällig utrustning, såsom brutna strålkastare, på eller i bilen, eller kränka ett krav barnsäkerhet återhållsamhet eller bilbälte.

Medan lagar varierar från jurisdiktion, är en person som inte brukar greps för en mindre trafikförseelse. Officeren kommer att utfärda en stämning som innebär att betala böter och ibland göra en domstol utseende. Man kan betala böterna, i princip erkänna ansvar, och ibland som kommer att vara i slutet av sin lagstadgade skyldighet. Annars att bestrida citat, måste personen visas i trafiken domstol. Vissa människor väljer att representera sig själva, medan de med komplicerade fall kan anlita en advokat för att följa med dem till domstol.

Man kan möta flera möjliga konsekvenser för att ha befunnits skyldig till en mindre trafikförseelse. USA: s lagar varierar från stat till stat. I vissa fall kan domstolen begära gärningsmannen att närvara trafik skola och ta en säker körning kurs. Denna skyldighet kan hjälpa föraren att undvika att betala böter, påföljd på hans eller hennes körkort, eller står inför en ökning av försäkringspremier.

I vissa situationer kommer att betala de angivna böter utplåna den kränkning från persona € s rekord. Vanligtvis kommer resultatet också att bero på om händelsen är driverâ € s första brottet. Efter att begå en mindre trafikförseelse, är det oftast i persona € s bästa intresse att samråda med trafikreglerna för hans eller hennes bostadsort, för att avgöra det bästa tillvägagångssättet.

  • Förare som inte riktigt placera barn i bilbarnstolar får böter av polisen.
  • Fortkörning är en vanlig liten trafikförseelse.
  • Köra mot rött ljus är en mindre taffic kränkning.
  • Biljetter vanligen emitteras till antingen ett rörligt kränkning eller en icke-rörligt kränkning.
  • En person kommer oftast inte bli arresterad för ett rörligt kränkning.