Vad är ett fastighetsbolag Investment Trust?

August 2

En fastighetsinvesteringar förtroende är en typ av investering som håller en stor mängd fastigheter i en portfölj för investerare. Investerare kan köpa aktier i fastighetsinvesteringar förtroende och blir delägare i en portfölj av fastigheter. Denna typ av investeringar tillåter investerare att engagera sig i fastigheter med en mycket liten initial investering. Det är också lätt att handlas och tillåter individer som vet lite om fastigheter att engagera sig i marknaden.

En fastighetsinvesteringar förtroende är också ibland kallas en REIT. En fastighetsinvesteringar förtroende förvaltas av ett professionellt team av fastigheter experter. De fastigheter experter tar de medel som tillhandahålls av investerare och använda dem för att köpa många olika fastigheter. En fastighetsinvesteringar förtroende kunde utnyttja många olika typer av fastighetsstrategier, såsom att investera i kommersiella fastigheter eller flerfamiljshus bostäder. Aktier av denna typ av investeringar handlas på börser precis som aktier.

En av fördelarna med denna typ av investeringar är att investerare kan engagera sig i fastighetsmarknaden för en bråkdel av priset för att köpa en enda egenskap. Många investerare realisera potentialen i fastighetsmarknaden men saknar medel att engagera på individuell basis. Genom att köpa aktier i ett REIT, kan dessa investerare engagera på marknaden, även om de bara har en liten summa pengar att investera.

Denna typ av investeringar är mycket lätt att hålla på med. För att köpa eller sälja aktier, kommer investerare att helt enkelt behöver ett mäkleri konto. Vid den tidpunkten, kan investerare köpa eller sälja aktier som om de handla med aktier.

En annan stor fördel med en fastighets investmentbolag är att det tillåter individer med liten kunskap om fastighetsmarknaden att dra nytta fastighetstransaktioner. Fastighetsmarknaden kan vara mycket komplicerat och oerfarna investerare kanske inte har tillräckligt med kunskap för att vara lönsam. Med denna typ av investeringsalternativ, kan investerare lägga sina pengar i förtroende och låta en fastighet expert för att ta hand om alla detaljer för dem. Merparten av tiden, dessa truster förvaltas av individer som har många års erfarenhet av fastighetsbranschen. Detta gör den genomsnittlige investeraren att utnyttja kunskapen om fastighetsexperter och dra nytta av det.

  • Innehavarna av REIT bestånd kan förvänta höga utdelningar.
  • Fastighets dokument.