Hur gör jag Refinish ett inbyggt skåp?

September 30

En inbyggd skåp är ett vanligt stativ i badrum och kök. I ett inbyggt skåp, är väggen i rummet som baksidan av skåpet. Skåpet i sig består av två sidor, en övre och en dörr. Syftet med ett inbyggt skåp är att ge utrymme för gemensamma aktiviteter. Lackering ett inbyggt skåp är en process som är beroende av tre saker: skåp material, kvalitet på material och slutliga utformningen.

Skåp är typiskt tillverkade av trä eller plast. Det första steget i reparationslackering skåpet är att avgöra om skåpet är trä eller plast. Leta efter en skruv som går in i skåpet. Ta bort skruven och skrapa insidan av hålet med ett vasst blad. Du kommer att kunna berätta om skåpet är trä eller plast med det material som finns på din klinga.

Kontrollera kvaliteten på den befintliga skåpramen för att avgöra om materialet är skev, försämras, eller skadats på något sätt. Fokusera på sidorna av skåpet, som dörren kan enkelt bytas ut. Titta att se om skåpen installerades i ett stycke, eller om de installerades i set om två eller tre skåp.

Tänk om det slutliga design för dina nya skåp. Bestäm om ändringen är kosmetiska eller funktionella. Om du vill uppdatera utseendet, det är en kosmetisk förändring. Om du vill flytta skåpet höjd, öka djupet, eller ändra form, är detta en större skala remodeling projektet och en funktionell förändring.

Att Refinish trä inbyggda skåp, ta bort allt material från insidan av skåp, och ta bort dörrarna. Sand befintlig färg eller lack från skåpramen, mycket uppmärksamma på dörrkarmen och sidoväggarna. Torka av höljet med en fuktig trasa för att avlägsna alla sliprester.

Ta dig tid att noggrant rengöra området innan du börjar lacka eller måla skåpen. Det finns två alternativ för skåpdörrar: återanvända befintliga eller installera nya. För en snabb förändring, bara sand, åter lack och sedan installera skåpdörrarna. Om du vill ersätta gamla skåp dörrar med en ny design, är detta en bra tid att göra det.

Om du installerar nya dörrar, mäta placeringen av de förborrade hålen i dörrarna och jämför med skåpramen. Du kan behöva köpa och installera nya gångjärn om gångjärns platsen har skiftat. Om nya gångjärn krävs, ta dig tid att fylla i de gamla hålen, eftersom detta kommer att lägga till den strukturella styrkan i skåpet. Skåpdörrar får en hel del användning och kan bära ner gångjärnen över tiden.

  • Ett billigt sätt att uppdatera ett kök är att köpa träfanér för renovering skåpsdörrar.
  • Skåp bör rengöras noggrant innan de lackeras.
  • Varnish kan bidra till att göra ett skåp ser nya.