Välj en Easy E-postmarknadsföring Provider

July 20

E-postmarknadsföring är lätt, men det tar lite tid. De två enklaste att använda e-postmarknadsföring tjänsteleverantörer är iContact.com och MailChimp. Du kan skicka ut dina egna e-post gratis från din egen mamma blogging konto, men du kan snabbt stöter på problem om du inte vet vad du gör.

CAN-SPAM Act infördes 2003 för att hindra företag från spam och etablera bästa praxis standarder. Om du inte gör allt rätt, kan din e-post hamnar i allas spamfilter - eller, ännu värre, få din domän förbjudas från att kunna skicka e-post helt och hållet.

Genom att använda en e-postmarknadsföring leverantör hjälper dig att se till att dina nyhetsbrev är både effektiva och lagliga enligt CAN-SPAM krav. En annan anledning att använda en e-postmarknadsföring leverantör är att den har tekniken för att skicka ut stora mängder e-post på en gång, och vitlista av Internetleverantörer, så att du inte behöver oroa dig för att bli förbjudna.

Både iContact.com och MailChimp erbjuda en produkt som är lätt nog för nybörjare att använda till ett överkomligt pris. De har också en gratis alternativ för nybörjare.

iContact.com erbjuder stora avancerade funktioner plus massor av teknisk support. MailChimp har något färre allmänna e-postmarknadsföring funktioner men har ett rykte om att vara extra lätt att använda. Eftersom dessa företag är lika och alltid lägga till nya funktioner, gå till båda sina webbplatser, jämföra de två, och gå med vilken du är mest bekväm med.

Om du verkligen planerar att göra en hel del e-postmarknadsföring i framtiden, och räknar med att det är en stor del av din verksamhet, gå med en mer sofistikerad e-postmarknadsföring leverantör. Den som oftast används är AWeber.

AWeber är inte riktigt lika lätt att använda, men det erbjuder alternativ för nästan obegränsad anpassade hemsida integration med sitt programmeringsgränssnitt (API). Även vid skrivande stund, är AWeber billigare än iContact.com eller Constant Contact.