Vilka är de olika typerna av Herbal Cleanse?

May 30

En växtbaserade rengöra kan göras för ett specifikt organ, t.ex. lever, njurar eller kolon; för ett specifikt system i kroppen, såsom cirkulationssystemet; eller ett särskilt villkor, såsom angrepp av parasiter. Örter inte bara är växter eller delar av växter som har medicinska egenskaper, de också kan vara mat, kulinariska kryddor eller kryddor, till exempel basilika och persilja. Om en person väljer att använda ett livsmedel för att rengöra ett organ, rengöra ett system eller klara upp ett villkor, att han eller hon utför en ört rengöra. Varje typ av växtbaserade rengöra, i huvudsak, kan klassificeras som mild eller stark, oberoende av orgeln, system eller tillstånd som rensas eller behandlas.

De reaktioner som en person kommer att uppleva och de resultat som han eller hon kommer att få från en växtbaserade rengöra bestäms av vilken typ av rengöra utförs. Till exempel, renar verkligt effektiv lever som uppmaning till intag av ingredienser såsom Epsom salter och olivolja kan orsaka matsmältningsbesvär, illamående och trötthet som organ håller på att rensas. En mycket mildare - men inte alls lika effektiva - växtbaserade rengöra för levern kan uppnås genom att tillsätta maskros rot te till en hälsosam kost. Dricka en stark kopp Hawthorne berry te gör för en underbar men mild rengöra hela cirkulationssystemet, och växtbaserade produkter såsom svart valnöt te, svart valnöt tinktur och kryddnejlikor har använts i århundraden för att rena kroppen från parasiter.

Andra exempel på ett växtbaserat rengöra inkluderar intag ingenting men massor av färsk vattenmelon och en liter vatten i en 24-timmarsperiod för att spola njurarna. En mycket mild kolon rengöra kan bestå av betydligt öka fiber i kosten genom att välja att konsumera färsk frukt, grönsaker, fullkorn och fullkornsprodukter såsom bröd, bakverk och pasta - företrädesvis de gjort av hela grodda dinkelmjöl eller brunt ris. Frukt, de flesta grönsaker och spannmål är fröväxter som inte har vedartade delar och att dö när deras växtsäsong är över. Därför de uppfyller den strikta definitionen av en ört och kan användas i en sann växtbaserade rengöra.

En av de viktigaste fakta en person bör ha i åtanke när man gör ett naturläkemedel rengöra är att starka ettor kan röra upp parasiter. Om dessa parasiter inte omedelbart avlivas och tas bort, kan deras "omrörning" i kroppen leda till ökade hälsoproblem. Det är också viktigt att förstå att vissa typer av renar bör utföras före andra. Till exempel bör man genomgå en parasit rengöra innan alla andra organ eller system i kroppen renas.

  • En växtbaserade rengöra innefattar intag idel fräsch vattenmelon och en liter vatten i en 24-timmarsperiod för att spola njurarna.
  • Ett antal örter kan konsumeras som te som en del av en växtbaserade rengöra.
  • Färsk malda kryddnejlikor kan användas för att rengöra parasiter från kroppen.
  • Vissa växtbaserade renar kan hjälpa till att befria tjocktarmen av bebyggda avfall och gifter.
  • Klorofyll är ett supplement som kan hjälpa till att lossa innehåll kolon.