Hur installerar jag weathers?

June 2

Installera weathers kan vara en av de enklaste, men ändå ekonomiskt fördelaktiga uppgifter som kan göras med ett hem ägare. Det beräknas att weathers fönster och dörrar kan spara så mycket som 15 procent i energikostnader under loppet av ett år. För dem som inte vet hur man installerar Tätningen kan några enkla tips nästan göra dig en expert.

Det första steget som krävs för att installera Tätningen på rätt sätt är att mäta varje område som kommer att ske. Weathers dörrar är det primära problemområde som de sprickor runt dörrar tenderar att vara mer uttalad än de runt fönstren. Emellertid kan fönstren även vara ett betydande problem från tid till annan.

För att installera weathers i dörröppningar, måste gränsvärdet till toppen av dörrstoppen mätas. Sedan, när de är avslutade, en bit weathers bör skäras för att matcha det. Sätt den på plats och stäng dörren och se till att den gör ett bra tätning. Om den gör det, är du redo att spika den på plats med avsluta naglar. Nästa steg är att installera en tröskel tätning på utsidan av dörren vid botten. Detta kommer att bidra till att minska utkast som kommer in under dörren.

Med fönster, kan olika typer av tätningsremsor användas på sidorna än vad som används på botten. När man ser att installera weathers med självhäftande material, är det viktigaste att se till att alla områden där det kommer att tillämpas rengörs med tvål och vatten, sedan torka. En smutsig eller våt yta gör att limmet småningom skala bort.

Arbeta för att installera weathers till sidorna av fönstret är den svåraste delen av jobbet. Den vanligaste metoden är att använda V-kanals Tätningen, som har en självhäftande baksida. Skala limmet av och arbeta upp sidorna av fönstret i kanalen så att den löper längs bågen kanalen. Sedan, spika i weathers. Det bör noteras här Tätningen bör köra cirka två inches ovanför toppen av fönsterbågen i stängt läge. Detta förhindrar upphakning vid öppning och stängning av fönstret.

För att installera weathers på undersidan av fönsterbågen, helt enkelt använda en skumremsa med en adhesiv. Den är placerad på botten av fönsterbågen. Om du använder en klibbig lim, se till att temperaturen är över 50 grader Fahrenheit (10 Celsius) för att säkerställa korrekt bindning. Weathers utan självhäftande kan också användas, men kommer att kräva spikning eller häftning remsan på plats. På grund av det faktum detta kan göras utan att behöva arbeta på weathers i trånga ställen, kan denna del av jobbet göras relativt snabbt.