Hur undviker jag Running Mascara?

April 4

Makeup experter rekommenderar mascara som en av de fem viktigaste kosmetiska produkter varje ansikte behöver, men tyvärr kör mascara är en av de största försämringar som makeup kan orsaka. Saker som enkla och oförutsägbara som fastnar i regnet, förs till tårar, eller förhöjda allergier kan förstöra en perfekt sammansatt ansikte. För att undvika att köra mascara, finns det några saker du kan göra när du köper mascara och tillämpa den.

Att köpa vattenfast mascara är ett sätt att eliminera rinnande mascara, men många människor inte gillar att använda den. Medan en bra vattenfast mascara är idealisk för att förhindra "tvättbjörn" ögon, även i poolen, det är inte lätt att ta bort i slutet av dagen. En ögonmakeup borttagning produkt är ofta nödvändigt att avlägsna alla spår av vattenfast mascara, eller en liknande, lämplig substitution som babyolja. Personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare undviker ofta vattenfast mascara av denna anledning.

Du behöver inte nödvändigtvis behöver köpa vattenfast mascara för att minimera igång, men inte investera i billig mascara heller. Experimentera med produkter som är "lång bär" eller ens vattenfast mascara för känsliga ögon, vilket är mer vattentålig än vattentät, men kan minimera köra mascara i alla fall. Titta också efter mascara som har dubbla applikatorer med både en frans primer och en mascara. Liknar applicera primer på en yta innan målning, kan lash primer hjälpa mascara fästa bättre och slitage längre. Det tar bara några extra sekunder att gälla, även med möjliggör torktid mellan applikationer, och kan göra en skillnad i livslängd och vidhäftning av din mascara.

Byt ut din mascara varje halvår, och omedelbart om du kontrakt en ögoninfektion. Bakterier från ögonen samlar på tips av applikatorn pensel och varje gång du byter borsten inuti behållaren, är bakterierna överförs. Med tiden kan de insamlade bakterien orsaka ögonirritation, vilket ofta leder till rinnande ögon och fysisk reaktion gnugga ögonen. Rinnande irriterade ögon ökar rinnande mascara och fläckar.

När du ansöker mascara, använd ansiktsservetter eller en liten bit toalettpapper som en barriär mellan nedre fransarna och huden. Detta eliminerar mascara misstag appliceras på huden på nedre ögonlocket, som kan köras med utseendet av fukt. Efter applicering all makeup, använd en puderborste att applicera löspuder över hela ansiktet, inklusive ögonen. Powder hjälper "set" smink och ökar livslängden för dess övergripande slitage. Om du blundar samtidigt tillämpa över hela ansiktet, kan dina fransar nytta samt dina kinder, läppar och ögonlock. Bara vara säker på mascara är torr innan applicering för att undvika oavsiktliga fläckar och fläckar.

  • En kvinna som bär vattenfast mascara.
  • En kvinna ansöker mascara på hennes ögonfransar.