Vad är den amerikanska marinen Memorial?

March 25

Ligger på Pennsylvania Avenue över från Riksarkivet i Washington DC, betalar den amerikanska marinen Memorial hyllning till det förflutna, nuet och framtiden Sea service män och kvinnor. Minnesmärket erbjuder besökarna en chans att visa utställningar och artefakter relaterade till sjöfartshistoria. Minnesmärket godkänts av kongressen 1980. Byggd med privata medel, var minnesmärke tillägnat 1987.

Den amerikanska marinen Memorial innehåller en Memorial Plaza, lyftes fram av bronsstatyn The Lone Sailor. Designad av konstnären Stanly Bleifield, en Navy veteran världskriget skildrar skulpturen en ung amerikanska flottan bluejacket, stirrar i fjärran. Statyn är sammansatt av artefakter från åtta amerikanska Navy fartyg, inklusive USS Constitution, även känd som "Old Ironsides" och USS Maine.

En annan bronsstaty av Bleifeld pryder Memorial Plaza. Homecoming porträtterar en åter sjöman som hälsade glatt med sin fru och barn. Bleifeld inspirerades att utforma statyn efter att ha besökt olika marinen hamnar och se förstahands marinens personal att välkomna hem med familjen efter utomeuropeiska distributioner.

En minnestavla Wall på Memorial hedrar tjänst marinens fartyg, skvadroner och militärer. Mer än 400 plack, som sponsras av individer och grupper, är på permanent skärm på utomhus väggen. Plack innehålla bilder, text, gruppgradbeteckningar, logotyper och annan grafik. Väggen innehåller också noter citat från kända män i amerikanska flottan historia inklusive John Paul Jones och David Farragut. Individer och grupper kan sponsra en plakett för en donation på $ 3000 (USD). Donationer används för att främja uppdraget av US Navy Memorial.

En Naval Heritage Center ligger intill minnesmärke. Centret är en imponerande forskning och arkiv anläggning där personal, volontärer och praktikanter bistå besökare och svara på e-post förfrågningar. Ett bibliotek har mer än 1.000 böcker och titlar, samt 30.000 fotografier och 1.500 röstposter. De Voices of the Navy Memorial Collection består ursprungliga muntliga och skriftliga beskrivningar av marin service genom havs veteraner. Navy Log kiosker ge besökarna möjlighet att hitta information om Sea Servicepersonal och utsikt tjänst register.

Amiral Arleigh Burke, en marinkrigshjälte och tidigare chef för marina operationer, i spetsen en grupp 1977 för att påbörja processen att skapa en maritim minnesmärke. Burke och hans Navy samtida etablerade en icke-vinstdrivande organisation, US Navy Memorial Foundation, för detta ändamål. Kongressen godkände privat finansiering av ett minnesmärke 1980 i District of Columbia på Pennsylvania Avenue, som förbinder US Capitol och Vita huset. Mark bröts för minnesmärke 1985.

  • Artefakter från USS Maine är på US Navy Memorial.