Finansierings förtroenden med Aktier, skuldebrev och Intressen Limited Partnership

November 10

Många beviljande inrättat förtroenden med avsikt att finansiera dem med icke-börsnoterade värdepapper, till exempel privatägda aktier, skuldebrev och intressen begränsade partnerskap.

Beviljande använder dessa tillgångar för att undvika bouppteckning frågor och upprätthålla integritet eller för att ta bort objekt som har potential för stora ökningar i värde över tid från sina egendomar och egendom skattedeklarationer. Varje typ av säkerhet kräver en annan process för dokumentation av överlåtelsen.

När du flyttar dessa tillgångar från personlig egendom till en trust, itâ € s viktigt att du som förvaltare noga dokumentera transferâ € s slutförande. Dokumentet ska visa aktiecertifikat i trusteeâ € s namn, tilldelningen av skuldebrevet till förvaltaren, eller intresset kommanditbolag i trusteeâ € s namn.

Var noga med att avgöra vad du behöver göra för att byta ägare för dessa tre typer av egendom:

  • Privatägt lager: Med detta bestånd, följer riktlinjer för omregistrering aktiebrev. Kompletta separat lager befogenheter, och kom ihåg, du canâ € t registrera privatägt lager i gatunamn. Därför företagets kontorist, sekreterare, eller corporationâ € s advokat måste skriva upp nya aktiebrev i namn av förtroende.
  • Skuldebrev: En överlåtaren kan låna ut pengar till en tredje part och bestämmer sig för att placera skuldebrevet i förtroende. Han eller hon kan överföra anteckningen till det förtroende genom att exekvera en tilldelning av anteckningen till förvaltarna. Ita € SA enkelt dokument, men fallet specifikt. Du kan fråga vem utarbetade anteckningen att utarbeta uppdraget.
  • Icke börsnoterade kommanditbolag: Dessa är ett populärt sätt att äga fastigheter med en grupp likasinnade investerare. För att överföra ett begränsat intresse partnerskap till ett förtroende måste överlåtaren anmäla ären skriftligen. Ett uppdrag av partnerskap intresse är ett mer formellt sätt att utföra överföringen, men ett brev undertecknat och daterat av ägaren till räntan bör fungera. Den allmänna partner kommer sedan ändra posterna i partnerskapet.