Hur väljer jag det bästa Print Manager?

March 28

Print Manager programvara hjälper en datoranvändare välja vad han vill skriva ut. Genom att använda programvaran, användarna kan skriva ut endast det som är nödvändigt och kan undvika att slösa skrivare bläck och papper på extra bilder, dokumentstycken eller webbplats inslag på en sida. Förutom att hjälpa till att skriva ut enskilda dokument, kan vissa utskrifts loggning verktyg finns för att informera kontorschefer eller IT-specialister om utskriftsvanor anställda eller beskyddare.

Utskrift mjukvara kan komma i antingen skrivbordet eller webbläsare form. Desktop programvara kan laddas ner på en dators hårddisk, och plugin-program kan installeras så att de arbetar tillsammans med en användares webbläsare. Programvara som är utformad för att fungera på en dator skrivbord öppnas automatiskt när en användare försöker att skriva ut från ett program. Användare kan uppmanas med en förhandsgranskning av utskriften och erbjöd möjligheten att redigera utskriftsjobbet genom att ta bort onödiga delar eller kombinera flera dokument. Programvara som fungerar som en plugin-kan manipuleras inifrån webbläsaren och användare kan ha möjlighet att ta bort annonser, bilder, sidfot, rubriker eller andra slitdelar av en hemsida för ett utskriftsjobb.

Dragen av utskrifts Manager kan variera från programpaket till programpaketet. Några vanliga funktioner inkluderar möjligheten att automatiskt hoppa över tomma sidor, kombinera flera utskriftsjobb, ta bort överflödig text och bilder, ta bort onödiga sidor, och spara och skicka en anpassad utskriftsjobb. Användare kan utnyttja någon eller alla av dessa funktioner för att maximera pappersbesparing.

Ideella organisationer, bibliotek, skolor, inlärningslaboratorier och gemenskap teknologicentra kan alla dra nytta av att installera och använda utskrifts Manager. Med hjälp av denna programvara kan hjälpa till att minska driftskostnaderna och bevara kommunala resurser. Detta kan leda till ökad användning av anläggningarna. Företag kan öka vinsten genom att helt enkelt anställa utskrifts Manager som en del av deras dagliga operativa rutiner.

Dessutom kan valfritt antal utskrifts manager hjälpprogram hämtas, installeras och användas tillsammans. Till exempel kan en programpaket arbeta för att blockera bilder medan en annan ger förhandsvisningar av dokument innan de ska skrivas ut. Lyckligtvis är utskrifts Manager oftast gratis eller tillgängliga till en låg kostnad, och rabatter kan beviljas ideella eller utbildningsorganisationer. Användare bör se till att deras datorer har de nödvändiga skrivardrivrutiner installerade på dem och att de har tillgång till ett nätverk eller är fysiskt ansluten till skrivare. För att verifiera grundläggande funktionalitet, bör användarna skriva ut testdokument innan du laddar ner mjukvaran.

  • En skrivare.