Hur bär jag ett Denim Blazer?

April 2

Sättet att bära en denim kavaj, även kallad en jeansjacka eller jeansjacka, beror till stor del på sin stil och färg, men denim är oftast en avslappnad tyg. Den viktigaste punkten när du bär en denim kavaj är att para ihop den med andra kläder som inte är Denim. Iklädd en jeansjacka med jeans, till exempel, är förmodligen denim overkill och kan se daterad. Ett populärt sätt att bära en jeansjacka är över ett sundress, vilket ger en fin kontrast i tyg och tillåter en sommar pjäs att bäras i kallare väder. Para ihop en jeansjacka med en neutral tröja och byxor är också en klassisk avslappnad look.

Denim kommer i en mängd olika stilar och färger. Det är oftast blå men kan också vara svart, vit, brun eller andra färger. Även denim är mest lämpliga för fritidskläder, lättare denim med en bekymrad utseendet ser de mest avslappnade, och mörkare nyanser kan bäras i en dressier sätt. Naturligtvis är denim en av de mest mångsidiga tyger och kan kopplas ihop med ett stort utbud av andra pjäser.

Även reglerna för att bära denim är böjbara och även bryt, finns det en som alltid ska följas: Bär inte mer än en denim stycke i en outfit. Om du bär jeans, inte bära en jeansjacka med dem, även om de är olika färger. Det ser mycket trevligare att kontras en denim kavaj med en annan typ av tyg.

Iklädd en jeansjacka kan vara ett bra sätt att få mer användning av lättare kläder som annars skulle bäras endast i varmt väder. En sommarklänning eller ljus blus kan se bra när det paras ihop med en jeansjacka. Varje färg eller tvätt av denim kan bäras med dessa bitar och kommer att ge kontrast för djärva mönster och blommor utskrifter. En mer figursydd denim kavaj i en mörkare färg kan även bäras på detta sätt för kvällen, om den allmänna atmosfären är fortfarande något vardagligt.

En klassisk outfit som är mycket lätt att bära kan vara en denim kavaj parat med en vit t-shirt eller blus och khaki eller svarta byxor. Även byxor eller skjortor i dressier eller mer skräddarsydda tyger ser bra på detta sätt. Stora bitar av smycken eller en djärv handväska kan kopplas ihop med den här typen av kläder utan att vara överväldigande.