Positionering Visual Ankare i din e-postmarknadsföring meddelanden

September 24

Att visualisera var du ska placera ditt innehåll i din e-postmarknadsföring meddelande, mentalt dela din e-postmall i kvadranter. Du kan sedan placera dina visuella ankare och relaterat innehåll beroende på hur konsumenter tenderar att fokusera sin uppmärksamhet på varje kvadrant.

E-postmarknadsföring experter använder ofta e-postvärmekartor för att avgöra vilka områden i ett e-postmeddelande kommer sannolikt att dra mest uppmärksamhet. Forskning visar att de flesta konsumenter börjar läsa i det övre vänstra och sedan fortsätta antingen över sidan eller ner på sidan, beroende på styrkan och placeringen av visuella ankare.

Positionering Visual Ankare i din e-postmarknadsföring meddelanden

Eftersom den övre vänstra kvadranten tenderar att få mest uppmärksamhet från konsumenterna, placera dina viktigaste visuella ankare och relaterat innehåll där. Detta område verkar också först på en massa skärmar mobila enheter, så placera din viktigaste innehållet i det övre vänstra försäkrar att kunder läser ditt meddelande på en mobil enhet får den viktigaste punkten i din e-post.

Exempel på hur man använder det övre vänstra kvadranten av din e-post är:

  • Visa ditt varumärke. Dina publiken är mer benägna att läsa din e-post när de känner igen källan till e-post. Se till att ditt företags namn, logotyp och andra varumärkes identifiera designelement visas någonstans i det övre vänstra.
  • Börja din e-postmeddelande med en huvudrubrik. En huvudrubrik behöver inte uppe helt inom den övre vänstra kvadranten, men det bör åtminstone börja där.
  • Inkludera din e-post främsta uppmaning till handling Om din e-post innehåller värdefulla erbjudanden, se till att din huvudsakliga erbjudande finns -. Eller åtminstone refereras - i det övre vänstra. Om du vill publiken att läsa en särskild del av din e-post, använd det övre vänstra att berätta var du ska leta.
  • Placera de starkaste visuella ankare Visuella ankare -. Som ikoner, kulor och grafik - kan förstärka publikens uppfattning om din viktigaste innehållet. Starka visuella ankare i det övre vänstra hjälp minimera hur länge din publik spenderar försöker lista ut vad innehållet är tillräckligt viktigt för att läsa.

    Positionering Visual Ankare i din e-postmarknadsföring meddelanden

  • Begränsa storleken på bilderna. Bilder uppmärksamma, men om din bild tar upp det mesta av den övre vänstra kvadranten, kan din publik missa texten i samband med den bilden. Om du väljer att använda en bild i det övre vänstra, använd en tillräckligt liten för att införandet av de första orden i en text rubrik.
  • Visa din publik var du ska leta nästa. Om din e-post ingår viktigt innehåll i olika kvadranter, användning navigeringslänkar och riktningar i det övre vänstra för att hjälpa din publik navigera i e-post. Till exempel kan e-post övre vänstra kvadranten innehålla en innehållsförteckning med navigeringslänkar.