Hur att kontrollera Credit Debt

April 24

Det första du bör göra när du behöver för att få ditt kreditkort skuld under kontroll är att se över alla dina kreditkort uttalanden varje månad. Du kan bli förvånad att hitta avgifter på ditt konto som inte är din, eller du kanske inte har insett hur mycket du laddar varje månad:

  • Se till att alla avgifter är giltiga. Om du ser något du är osäker på eller det är fel på någon del av ditt kreditkort uttalande, ring kreditkortsföretaget och lösa problemet.
  • Sluta värvningar. Genom att begränsa eller eliminera kreditkorts och låneerbjudanden, kommer du att vara mindre benägna att ansöka om detta "enkla" kredit. Ett sätt att minimera antalet värvningar du får från blivande långivare är att få ditt namn läggs till ingen ringa eller ingen värvningslistor.

    Registrera ditt namn utan-samtal eller no-värva listor inte på något sätt påverka din förmåga att låna pengar.
  • Skär korten. Japp, dra ut saxen och börja klippa.

    Vissa kreditgivare kan inte officiellt stänga kontot tills du betalar i sin helhet, men inte under några omständigheter, använda ett kreditkort förrän du betalar dina skulder i sin helhet. Om du är djupt skuldsatt, betala det av kan ta flera år.