Hur gör jag Dye Brunt hår Blonde?

November 5

För att färga brunt hår blond, har den naturliga mörka färgen på håret som skall skalas bort. Det finns en rad olika blonda nyanser från en djup honung blond till ett nästan vitt platina blond, och färgen att en tidigare brun haired person kommer att få beror på hur lång tid de färgstripp kemikalier kvar på håret och ytterligare färgämne som läggs senare.

När ljus eller grått hår är färgat för att se mörkare, är färgen läggs på håret att permanent färga det. Det omvända görs för att vända brunt hår blont. Genom en kemisk process, är färgen skalas bort från håret för att uppnå de ljusare toner. Ibland kallas en andra produkt en toner måste appliceras på håret efter färgen har skalats för att uppnå den exakta önskade färgen.

Det bästa sättet att färga brunt hår blont hemma är att köpa ett kit som säljs speciellt för detta ändamål. Det finns ett antal hår produktbolag som säljer hår-blekning produkter, och många är förpackade med en färg rutnät. Dessa är ofta de bästa slag att köpa eftersom de ger ett tydligt sätt att mäta resultaten. Gallret kommer att visa en rad av bruna hårfärger från ljusbrun till mörkbrun och kommer att visa de olika blonda resultat som vanligtvis uppnås genom att använda produkten.

Turning brunt hår till blont är oftast relativt enkelt och bara involverar följa instruktionerna på ett kit. Det är viktigt att notera att de kemikalier som kan bränna hud och skada ögonen, så att de måste hållas endast på håret. Foder hårfästet med vaselin är ett bra sätt att hålla kemikalierna från att rinna ner på huden i ansiktet och orsakar brännskador eller irritation.

Det är viktigt att notera att resultaten av hår blekmedel kan variera beroende på hur bearbetas eller skadat hår är. Om håret har färgat flera gånger, har permanentat, eller regelbundet stylad använder uppvärmda styling verktyg såsom hårtorkar, papiljotter och strykjärn, då det kan reagera dåligt till blekmedel. Innan du går igenom processen, se till att håret är frisk nog att stå emot den. Annars kanske håret sönder eller till och med faller ut.

  • Hårfärgningssatser kan användas för att markera håret hemma.
  • Mörkt hår är ofta blekt när en platina blond nyans önskas.
  • Undvik fläckar på huden genom att applicera en tunn linje av vaselin nära hårfästet.
  • Hår som har överexponerade till värmeverktyg som hårtork kan bli extremt sköra när blekt.
  • Vid blekning hår, är det nödvändigt att använda handskar för att skydda händerna.