Vilka är de olika typerna av Backyard Tillbehör?

June 10

Otaliga bakgård tillbehör finns som tillåter en husägare eller hyresgästen att omvandla en annars tråkig utrymme till ett bekvämt vardagsrum och en underhållande plats för barn eller vuxna. Vanliga bakgård tillbehör är utemöbler, grillar, gropar eld eller eldstäder, bänkar, och även badtunnor. Belysningselement är också vanliga tillbehör som kan accent en bakgård och göra det till en mer bekväm plats. Underhållning barnen kan göras enkelt genom att installera en gungställning eller klätterställning, och även en sandlåda kan lätt konstrueras för att ge timmar av underhållning.

Ibland hela trädgården kök kan byggas för att göra utrymmet mer beboelig och funktionell. Grillar är kanske de vanligaste bakgård tillbehör, men för att göra dessa matlagning enheter ännu mer funktionell, tabeller eller arbetsytor kan byggas kring grillen för att göra ett utekök. Ett kapell eller tak kan byggas över köket för att skydda den från väder och vind, vilket gör den användbar i alla förhållanden. Backyard tillbehör som direkt hänför sig till grillen inkluderar grillning redskap såsom spatlar, tänger, och grillpenslar. Rökare kan byggas in i köket eller användas självständigt såväl; dessa enheter kan laga kött och grönsaker som använder rök snarare än lågor.

Olika typer av belysning finns för bakgården. Citronella ljus på inlägg ger ljus i trädgården och kommer också att hålla buggar i schack under sommarnätterna. Soldrivna gångväg lampor är bakgård tillbehör som kan pressas direkt i marken på vardera sidan om gångvägar för att lysa vägen för säker promenader. Kan också pressas in i marken runt omkretsen av gården under parter Dessa lampor; de är lätt installeras och tas bort, vilket gör dem bra alternativ för tillfällig belysning. String eller rep belysning kan också användas tillsammans däck eller andra strukturer för att ge attraktiva och subtila ljus.

Större bakgård tillbehör är badtunnor och skjul. Badtunnor kommer att kräva en elektrisk anslutning i de flesta fall, även om vissa är propan eller vedeldade. De kan vara stora och dyra, men de lägger en omgivande touch till en bakgård utrymme och göra underhållande mycket lättare. Baracker är bra för förvaring eller för extra arbetsyta; De kan variera i storlek och utformning, och de material som används för att konstruera skjulet kommer ofta diktera dess visuella intryck samt dess styrka. Trä skjul, till exempel, tenderar att vara mycket estetiskt tilltalande och stark, medan plast skjul tenderar att vara mindre attraktiva och inte så stabil.

  • En grill kan anses vara en bakgård tillbehör.
  • En badtunna är en bakgård tillbehör som kan vara ett ställe att samlas med vänner.
  • Rep belysning kan användas tillsammans bakgård däck.
  • Familjer med barn kan överväga att lägga en gungställning eller andra lekredskap.
  • En citronella ljus.