Fastställande små bucklor

June 19

Det kan vara lite skrämmande att försöka någon typ av hem auto organ reparation, men fastställande små bucklor är ett enkelt sätt att lära sig.

Innan tackla detta projekt, kom ihåg några tips. Om buckla är på stötfångaren du vill vara försiktig i borr skede så att du inte pop däcket. Inte bara är det frustrerande att ha ett annat projekt kommit upp i mitten av en du arbetar på, kan det vara skadligt för dig. Om buckla är en stor en (större än en hård-backed bok), kanske du vill bara ersätta panelen att buckla är på. Det skulle vara enklare och billigare.

Om du inte har några av den utrustning som nämns i artikeln, kan du köpa eller hyra den från en automatisk delar eller järnaffär.

  1. Borrmaskin. Ta en vanlig borr, och i centrum av den buckla göra ett litet hål. Kom ihåg att när buckla är på en stötfångare eller någonstans i närheten av ett däck, vara försiktig så att du inte pop däcket.
  2. Dra. Ta en buckla dragverktyg och försiktigt för in den i hålet. Dra försiktigt utåt tills buckla poppar eller förefaller platt. Avlägsna dragverktyget.
  3. Gummiklubba. Nå bakom buckla med en gummiklubba och försiktigt knacka bucklig området tills den är slät. Det kan vara nödvändigt att krypa under bilen. Använd en mekaniker dolly eller ett barns skateboard som hjälper dig att få under det lättare.
  4. Fyll. Fyll hålet med en kropp filler förening (som Bondo) och låt det torka. Så lite sandpapper och jämna ut det så det är nivå och i jämnhöjd med resten av bilen.
  5. Paint. Slutligen, ta lite bättringsfärg som matchar din lack, och åter måla det område du bara arbetat med. Det kan ta några rockar, men när du är klar din bil ska se så gott som ny.