Hur får jag Pålitlig uppringt Internet Service?

May 25

Uppringd Internet-tjänsten är en av de ursprungliga sätten hemanvändare nås webben. Även DSL och kabel Internet har sedan tagit över i popularitet på grund av sin snabbhet, tillförlitlighet och "alltid på" prestanda, är uppringt Internet tjänsten fortfarande ett gångbart alternativ för vissa användare. Ljusinternetanvändare som vill minska sin Internet räkningen med en stor andel skulle göra klokt i att undersöka uppringt Internet service för sina internetbehov.

Att hitta en pålitlig Internettjänst kan vara lätt. Börja med att ringa uppringt Internet leverantörer och frågar om kontrakt. Många företag kräver avtal för att använda deras tjänster. Även om det kan tyckas ovanligt, kan detta också omfatta uppringt Internet. Hitta ett företag som inte kräver kontrakt så att du kan prova Internet prestanda och avboka din tjänst om det inte är upp till par.

Fråga om acceleratortjänster eller program. Många företag kommer att erbjuda uppringd Internet-tjänst att veta att den är långsam, så de kommer att konfigurera program som du kan köra på din dator för att se till att du skickar och tar emot information på optimal hastighet. Om du har ett val, begära installationsskiva så att du inte behöver vänta på de program för att ladda ner från Internet.

Fråga om de andra tjänster som erbjuds av företaget. Det är inte ovanligt att få reda på att företag som annonserar bredband eller kabel Internettjänster erbjuder även uppringda Internet-tjänster. Dessa företag har oftast konkurrens uppringd tjänst, även om de inte saluför dem offentligt. Fördelen med att registrera dig med ett företag som detta är att om du hittar senare att du behöver en snabbare förbindelse, kommer företaget sannolikt erbjuda dig ett specialerbjudande om du uppgraderar med dem.

Kontrollera att du har en kvalitet modem som fungerar på minst 56k bitar / s. Hastigheten på ditt modem kan göra hela skillnaden under din Internetsökning. Se datorns hårdvara eller manual för att ta reda på om du har rätt modem.

Gå med ett företag som debiterar dig en fast avgift för obegränsad tillgång till Internet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det finns otaliga Internetleverantörer som debiterar dig avgifter varje gång du loggar in på eller ladda ner något från Internet. Det finns andra som verkar perfekt för uppringt Internet tjänst, men bara erbjuda långväga anslutningsnummer. Detta, i praktiken tvingar dig att göra fjärrsamtal varje gång du använder Internet. Att registrera sig med den andra typen av företag kan köra din faktura högre än en bredbandstjänst skulle ha.

  • DSL-filter.
  • Välj en tjänsteleverantör som tar ut en fast avgift för obegränsad, dygnet-runt tillgång till Internet.