Hur väljer jag det bästa Manikyr Lamp?

March 30

När du köper en manikyr lampa, bör du överväga nivån och typen av belysning det ger först. Du bör också kontrollera att se om lampan ger förstoring, storleken på förstoringslinsen och förstoringsnivåer som den erbjuder. Den bästa manikyr Lampan kommer också att ha en flexibel, eller swing-out, arm för att göra det enkelt att flytta runt. Det bör också ha en justerbar huvud och justerbara klämmor.

Den belysningsnivå som erbjuds av lampan är viktigast. Detta kommer att mätas i watt, och de flesta manikyr lampor ger minst 100 watt, men du bör också kontrollera om lampan är tillverkad för att ta en viss typ av lampa och om lampan ingår. Lampor som använder lysrör stanna svalare under användning.

En manikyr lampa kan också inkludera förstoringslinser, och dessa kan vara till hjälp om du behöver göra detaljerade arbete när du använder lampan. De flesta av dessa lampor har en flip-up lock som döljer förstoringen linsen och storlek varierar från 3,5 inches (ca 8,9 cm) och 4 inches (ca 10.15 cm). Vissa manikyr lampor ger förstoring på upp till 500%, så fundera över hur mycket detaljarbete du gör och välj din lampa därefter.

Du bör också välja en manikyr lampa som har en justerbar eller swing-arm, eftersom detta gör det lätt att flytta lampan ur vägen när den inte används. Lampor med swing-out armarna kan nå så långt som 36 inches (ca 92 cm), så anser storleken på din arbetsplats och hur långt du kan behöva lampan att nå. Denna typ av lampa kan också spara utrymme på skrivbordet, och gör det lättare att arbeta på mycket små eller mycket stora arbetsytor.

En justerbar huvud är en användbar funktion i en manikyr lampa eftersom det tillåter dig att justera positionen av huvudet när du arbetar på någons naglar. Det kan vara ett bra sätt att se till att belysningen alltid kommer direkt från ovan och kan också hjälpa till att undvika skuggor på händerna medan du arbetar. Vissa manikyr lampor har huvuden som pivot, vilket kan vara en användbar funktion för att leta efter.

Justerbara klämmor kanske inte verkar vara en självklar övervägande men kan göra en enorm skillnad i hur och var du använder manikyr lampan. En lampa som har justerbara klämmor kan användas nästan var som helst, och en lampa som har en klämma på upp till 3 inches (cirka 7,7 cm) kan användas på tjockare eller tunnare ytor. Detta kan vara ett användbart alternativ om du behöver flytta lampan runt ofta eller för att arbeta på ytor som varierar i tjocklek.

  • En person får en manikyr.
  • En manikyr gjort med konstgjorda naglar.