Vad är en Knästående Chair?

February 23

En knästående stolen är en typ av stol som ger en mer korrekt postural position i nedre delen av ryggen, när man behöver arbeta under långa perioder i taget medan du sitter. En knästående stolen anses ergonomisk. Ergonomi är ett område som studerar positioner där människor sitter eller står, eller repetitiva rörelser folk gör när de utför åtgärder. Ergonomiskt utformade produkter som knästående stolen är tänkta att minska skador och stam av muskelgrupper.

Normala stolar tenderar att hålla tillbaka på en obekväm vinkel, och kan leda till ryggbesvär eller skada när man måste sitta under långa tidsperioder. Den knäböj Stolen är konstruerad för att efterlikna en hållning som liknar den i en stående. En del av denna kroppsställning åstadkoms genom att luta sätet framåt ca 30 grader. De tiltade sitt leder ryggraden placeras i vad som kallas "neutral" eller liknande den positionen en med god hållning skulle ta stående.

En bar framför knästående stolen, som håller knäna glider framåt, reducerar en del av vikten av att sitta på nedre delen av ryggen och höfterna. De nedre benen är under kroppen, med smalbenen placeras på en vila nedanför höfterna. Den knästående stolen egentligen inte bära vikt på knäna utan fördelar vikten bärande mellan höfter och smalbenen.

Den knästående stolen är mycket attraktiv för vissa som tycker att använda denna typ av stol hjälper till att eliminera stress på nedre delen av ryggen. De med dålig överkroppshållning kan inte hitta samma fördel eftersom stolen saknar ryggstöd och korrigerar inte hunching. De med shin spjälor kan göras obekväma vikt att födas på smalbenen i knästående stolen.

Andra känner att knäfalla stolen är lite begränsande eftersom gång inte kan ändra ställning medan i stolen. Dessutom är en liten samordning som krävs för att komma in och ut ur knästående stolen eftersom man måste förhandla om stöd framför knäna, liksom dynan stöder smalbenen. Man måste kliva ur denna typ av stol, och första försöken kan resultera i att snubbla.

För dem med konsekvent smärta i nedre delen av ryggen, men den knästående stolen kan vara en stor hjälp. Om bristande förmåga att ändra ställning är svårt, kan man tillbringa en del av dagen med hjälp av en knäböjande stol, och andra delar med en vanlig kontorsstol. Även en del av dagen tillbringas i ett knä stol kan resultera i bättre hållning än i en traditionell stol.

Knästående stolar är nu allmänt tillgängliga via kontors leverans butiker och på Internet. Många företag har vänt sig till denna nya variant för att skära ner på de dagar arbetarna kan ringa in sjuk på grund av ryggsmärtor.

  • En knästående stolen ger en korrekt postural position i nedre delen av ryggen.