Canon EOS 7D Cheat Sheet

May 3

Följande bilder är en färdplan för de rattar och knappar på Canon EOS 7D. Linsen bifogade är en Canon 24-105mm f / 4.0L serie objektiv med bildstabilisering. Din lins kan ha olika knappar än de som visas på denna lins. Se din lins handboken för ytterligare information.

Canon EOS 7D Cheat Sheet

Canon EOS 7D Cheat Sheet

Canon EOS 7D Cheat Sheet

Canon EOS 7D kamera Tagningslägen

Följande lista förklarar vad varje inställning på Canon EOS 7DA € s funktionsratten används för. Du kan bestämma den bästa digitalkamera läge för dina fotografiska motiv.

 • Full Auto: Kameran väljer slutartid och bländare som behövs för att korrekt exponera bilden.
 • Creative Auto: Kameran väljer slutartid och bländare som behövs för att korrekt exponera bilden. Du kan styra skärpedjup, ljusstyrka, bildstil, och bildformat med hjälp av en meny på kamerans LCD-monitor.
 • Programmerad autoexponering: Kameran väljer slutartid och bländare som behövs för att korrekt exponera bilden. Du kan flytta exponeringen för att ändra slutartid och bländarkombination som passar den typ av scen du € re fotografering.
 • Bländarprioritet: Du väljer bländare (f-stop värde), och kameran ger slutartid behövs för att korrekt exponera bilden.
 • Slutarprioritet: Du väljer slutartid och kameran ger bländaren (f-stop värde) som behövs för att korrekt exponera bilden.
 • Manuell: Du väljer slutartid och bländare manuellt.
 • Glödlampa: Den slutaren är öppen så länge avtryckaren trycks ned. Du kan också använda en fjärrkontroll för att utlösa avtryckaren.
 • C1, C2, och C3: Du kan använda egna inställningar för dessa knappar.

Kamera mätningsmetoder för din Canon EOS 7D

Du kan välja hur din digitalkamera meter en scen för att bestämma exponeringen. Din Canon EOS 7D har följande mätningslägen att välja:

 • Evaluerande: Detta är standardläget för din kamera. Du kan använda det här läget för de flesta av ditt arbete, inklusive motljus. Kameran delar in motivet i flera zoner och utvärderar ljusstyrka scenen, direkt ljus och motljus, facto dessa variabler för att skapa rätt exponering för ditt ämne.
 • Partiell: Detta läge meter ett litet område i mitten av scenen. Det här alternativet är användbart när bakgrunden är mycket ljusare än motivet. Ett perfekt exempel på detta är en strand scen vid solnedgången när du € re rikta kameran mot solen och motivet är framför dig.
 • Center-Weighted Average: Denna mätningsläge meter hela scenen, men ger mer vikt vid motivet i mitten. Använd det här läget när en del av din scen är betydligt ljusare än resten; till exempel, när solen är på bilden. Om din stark ljuskälla är nära centrum av scenen, förhindrar detta läge den från att överexponerad.
 • Spot: Detta läge meter ett litet område i mitten av scenen. Använd detta läge när motivet är i centrum och är betydligt ljusare än resten av din scen. Du Kameran kan ha möjlighet att upptäcka mätare där autofokusramen är. Om din kamera kan flytta autofokusramen till ditt ämne, kan du exakt plats mätare ett ämne som inte är i mitten av bilden.