Hur man drar nacke och axlar för mode Siffror

March 12

En modehuvud är i grunden en oval som du fäster en vacker överkropp. Börja med halsen och lägg i axlarna för att se din mode siffra börjar komma till liv. Breaking siffra ritningar ner i geometriska grundformer och använda linjer andel löser hälften av dina problem i att skapa figurritningar. Du använder dina rader av andel för att guida dig.

Tänk på att inte alla ritningar inkluderar hela kroppen; du kan avsluta din figur i midjan, speciellt om du € re fokus på överkroppen kläder.

Få bålen startas genom att dra i nacken och axlarna:

  1. Rita en oval huvudform.
  2. Rita halsen genom att börja på båda sidor av hakan och skapar en kort cylinder-liknande form omkring 1/3 huvudet högt.
  3. Axlarna, som är större för män än kvinnor, lätthet ut ur halsen. De sträcker sig något utanför huvudet eller om längden på två huvuden svarvade sidled, och de bildar den övre av armarna.

    Hur man drar nacke och axlar för mode Siffror

Att ha en verklig modell hjälper enormt när du € re gör figurritningar. Gå till en figur ritning klass och arbete från en modell om du kan. Om du canâ € t få till en klass, greppa en vän Jättestor € s villig att sitta still. Fördelen med att dra från verkliga livet är att kunna se alla de verkliga kroppsdelar och proportioner.

Om du canâ € t rep någon in posering, köp en trä skyltdocka på en konst leverans butik för att hjälpa dig med formuläret och form.