Hur väljer jag det bästa Door Panel Gardiner?

July 30

För att välja den bästa dörrpanelgardiner, kommer du först vill överväga vilken funktion du vill gardinerna för att utföra. Till exempel vill du använda långa, drapera liknande gardiner för att skapa en illusion av en dörr där det inte finns någon, eller vill du helt enkelt vill sätta en kort gardin över fönstret i den övre halvan av en dörr? Längden på gardiner och vikt är de två viktigaste faktorerna vid val dörrpanelgardiner; Du kommer då också vill överväga hur de ska matcha inredningen i ditt hem.

Dörrpanelgardiner kan användas för att lägga ytterligare integritet i ett rum eller helt enkelt för att göra en dörröppning ser mer tilltalande; många människor installera portblad på dragstänger i dörröppningar för att skapa en illusion av en dörr. Generellt de bästa valen är tyngre, drapera liknande gardiner, eftersom dessa kommer att bidra till att skapa avskildhet och kommer också att bidra till att hålla värmen i rummet. Sheer panelgardiner är ett annat alternativ; dessa är inte mycket praktiskt användbar, men är mycket estetiskt tilltalande och kan ofta vara skiktad för en ännu mer unik look. Dessa finns även i ljusa färger för barnrum.

Det finns två andra längder dörrpanelgardiner som är också vanligt, som tjänar till att dekorera den övre halvan av en dörr, vanligtvis en som innehåller ett fönster eller serie av fönsterpaneler. Den första typen av dörrpanelgardiner normalt når ungefär halvvägs ner dörren, kan vara ett bra sätt att hindra människor från att titta i, och kan hjälpa till att isolera dörren från elementen. Detta kan hjälpa till att hålla elektriska räkningar i sommar och vinter, genom försegling uppvärmda eller luftkonditione luft inuti. Buffertar är placerade längs botten av en dörr kan också hjälpa till att hålla luft från att fly.

Café-stil gardiner vanligtvis bara täcka den övre delen av dörren; De kan också komma i ett set med en mindre övre skiktet eller kappa och en något längre lägre nivå. Dessa ser bra ut i lantlig stil kök, men har inte mycket praktisk användning. När du har fastställt vilken typ av dörrpanelgardiner som du vill, kan du börja att besluta om färg och tyg val; Det finns ett antal olika alternativ som finns för alla smaker eller stil av rummet. Dörr gardiner används ofta i kök, men de kan användas för att lägga inredning till ett område i hemmet.