Vilka är användningsområdena för Arnica Gel?

February 24

Native till Europa och odlas i Nordamerika, arnicas är perenna växter som producerar gul-orange blommor. Arnica gel innehåller färska eller torkade Arnica blomma huvuden. Personer med vissa kroniska smärtfrågor kan hitta befrielse från att använda produkter som innehåller denna gel. Den smärta och inflammation upplevs som ett resultat av många kramper, brännskador, blåmärken, stukningar och stammar kan behandlas med enkel tillämpning av arnika gel. Produkter som innehåller det kan användas för att behandla allt från insektsbett till nariga läppar.

Som en del av en behandlingsplan för blåmärken, kan den appliceras lokalt till drabbade områden. Arnica gel kan bidra till att påskynda återhämtningstiden för blåmärken och svullnad genom att stimulera vita blodkroppar migration till blåmärken. Använda den på blåmärken kan också hjälpa till att lindra missfärgning huden kopplad med de flesta typer av blåmärken.

Tillämpa produkter som innehåller arnika anläggning gel över drabbade områdena kan hjälpa till att eliminera muskelvärk och stelhet. Denna gel kan också användas för att behandla träningsvärk från träning eller överansträngning. Smärta från inflammation i senor eller leder, och även smärtan som kan följa en operation kan alla lindras genom tillämpning av denna gel. Det kan bidra till att minska smärta och inflammation från ett diskbråck uppblossande.

Den ärrbildning kopplat med skador, C-sektioner och andra operationer kan läka jämnare med regelbunden användning av arnika gel. Det kan också bidra till att minska smärta och inflammation från många typer av bug bites och brännskador. Solbränna kan läka snabbare och jämnare med vanliga gel applikationer.

Gel görs från arnika anläggningen används ofta för att lindra symptom i samband med osteoartrit, en ledsjukdom som orsakas av förlusten av brosk. När det används för att behandla artros i händer eller knän, kan det ha samma antiinflammatoriska, smärtlindrande effekter som topikal ibuprofen. Arnica gel kan hjälpa till att förbättra greppstyrka och förmågan att använda verktyg. Använda arnika gel samtidigt som homeopatiska Arnica tabletter oralt kan minska smärta i samband med att återhämta sig från handkirurgi.

Intag av stora mängder arnika gel kan leda till biverkningar såsom hjärt oegentligheter, kräkningar, yrsel, muskelsvaghet och skakningar. Arnica gel bör inte appliceras över ett öppet sår eller på skadad hud utan ledning av en läkare. Tillämpa den på huden regelbundet under längre tid kan irritera huden och leda till eksem, svår inflammation, blåsor, fjällning, eller någon annan hudåkomma.

  • Arnica gelén kan användas för att behandla blåmärken.
  • Arnica gel innehåller färska eller torkade Arnica blomma huvuden.
  • Arnica gel kan bidra till att minska smärta och inflammation från ett diskbråck.
  • Arnica gel kan hjälpa till att läka solbränna snabbare.
  • Arnica gel kan användas för att behandla artros i händerna.