Hur gör jag Bead Armband?

March 13

Göra pärla armband kan vara så enkelt eller så komplicerat som du vill eftersom du kan välja mellan enkla och svåra armband göra tekniker. Naturligtvis för bästa handgjorda armband resultat, det är nog bäst att börja med enklare stilar. Det enklaste sättet att göra enkla, men ändå attraktiva pärla armband är att trä vackra pärlor på ett gummiband och knyt en säker knut eller två. Dessa armband är enkla att göra och kan passa väl på handleden, men ändå vara bekväm att bära och ta bort. Mer avancerade typer av pärla armband involverar lägga kedjelänkar och smycken resultat till armband för att skapa stilar med nedläggningar spänne.

För att göra en pärlstav länk armband, behöver du beading tråd, en fäst spänne, avbitare, runda nosed tänger, pärlor och hoppa ringar. Hoppa ringar är små metallbågar med ett snitt placeras i dem så att de kan fästas på en annan metall länk och sedan stängde försiktigt med en tång. Profilering tråd av 30-32 gauge är ganska mjuk och inte tillräckligt hård för att bilda slingor i tråd att fästa hoppa ringar till, så tråd i mätare av 22 - 24 är mycket bättre för att göra armband länkar. För att skapa armbandet, skär beading tråd i lika längder. Den exakta längden du € ll behov beror på om du ska använda en eller flera pärlor på varje tråd bit, plus storleken på de pärlor du väljer. Gör en liten ögla på ena änden av varje bit tråd före tillsats en eller flera pärlor på tråden. Avsluta beaded länken genom att bilda en annan ögla i den andra änden av trådstycket. För att slutföra armbandet, anslut pärlstav band med hoppa ringar och fäst sedan metallfästspänne.

Du kan använda alla pärlor som du älskar när du gör pärla armband. Glas och kristall pärlor ser oftast mer smakfulla än plast sådana. Du kan bestämma om du föredrar att göra armband med guld eller silverfärgad beading tråd och rön. Beading tråd finns även i färger som rosa, orange, lila, grönt och blått. Det är en bra idé att börja med några grundläggande smycken gör leveranser och ett litet förråd av pärlor att experimentera med innan du köper större mängder som Du kommer att få en bättre uppfattning om vilka material, storlekar och färger som du föredrar att arbeta med att göra armband och andra delar.

När du har gjort flera gummiband och pärlstav länk armband, kanske du vill prova att göra armband länkar med en jigg. En beading jigg är en liten styrelse med rader av pinnar. När beading tråd lindas runt pinnarna, är olika former skapas som kan formas till armband länkar genom att lägga trådslingor och ringar. Du måste se till att använda tillräckligt styv tråd så att jiggen-arbetade stycken håller sin form. Pärlor kan placeras på jiggformade trådar eller en pärla kan hängas från formade tråden för att skapa charm-typ pärla armband.

  • Vävning pärlor är en mer avancerad armband bringteknik.
  • Pärla armband.
  • Varje typ av pärla kan användas för att göra armband, inklusive plast som.